[PC/PS4/Switch]fifa 20 career mode 討論區之屌你我仲玩緊fifa 19

742 回覆
1 Like 4 Dislike
去到聖誕會平幾多? 呢幾月諗緊買唔買pes 198有d吸引
好多年冇買pes
咁多年真係忍夠
今年絕對唔會正價買 如果等到半價就最好
會有message 話 個球員巳經升盡 無得再train
Fifer mod又更新左
正正正
玩career mode球員mode 電腦set到d人錯位可以點搞
唔知點解d閘同中堅會調左位
想問吓玩career mode一開波揀個隊既借將
完咗1季有無得優先買咗佢?
玩到NOWICH第三季,下半季竟然可以免簽到C朗。
不過就出FIFA 21
真係好on9 一校去attack mode defence mode 就自己幫我啲球員亂調位 我都係手動校返
Fifa19已經有呢個bug 轉左陣之後d人就會錯位 要入到場要調多次位
估唔到而家連球員mode都有 搞到好冇癮
因為attack 同defence 只係幫你轉陣
67...Origin突然開唔到
應該唔係bug佢係真心覺得轉位會幫到手
我個問題係我後備換出嚟嘅球員唔係跟我換佢出場個位置踢
我用433 holding, 換右翼同右攻中, 入一隻position係右閘嘅球員(F. Bustos)打右翼同攻中換攻中

最尾出到嚟係隻右閘會同隻攻中換位
即係只係個position 唔岩, 佢就會同我自動入中間
好幾集都係咁
真係bug黎
當我本身踢4231 然後未開波之前就轉踢433啦
明明入場所有人既位都擺好晒 入左場之後 d翼變左踢中場 中場又會變翼同前鋒 但係後防又冇事架喎

Fifa20就仲離譜 我玩球員mode踢德國隊 唔知點解hummels永遠都係踢左閘 然後事但塞個左閘踢cb
跟住kroos就變左踢LM 我本來踢LM就變左踢中場
免簽d人番黎再賣真係好屈機
不過成日都好羨慕pes career有經典球員
同埋退休球員可以原名重生
FIFA ut 搞起左之後根本冇心搞單機
幾時搞番好電腦無限體力呢個問題
想問下多唔多人轉pes
Fifa往年係咪11-12月就會半價?
PES 2021 PS4 版有patch未?
黎緊career mode有得訓練轉位
應該可以玩耐D
兩隻game都通常11,12月都有sales 但係係唔係半價咁多就唔知
聖誕好似試過冠軍版6折,唔肯定唔係好記得
1111多數都做折
佢唔改下啲體能數值一樣無得玩
Overall差唔多90
但氣得6x
睇左d gameplay覺得fifa21 個trianing day 好似幾正
要適當安排 training同rest day黎維持體力 同時加數據士氣

但係覺得到時會好多人屌 training搞到冇曬體力比賽
比賽前rest day是常識吧
希望今集cm唔好好似20開頭咁多bugs
以前英格蘭雙特現實可以出晒成個聯賽
但Fifa 入面完全冇可能
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞