[PC/PS4/Switch]fifa 20 career mode 討論區之屌你我仲玩緊fifa 19

742 回覆
1 Like 4 Dislike
有冇人知21 player career mode有冇新嘢出
好似已經成7-8年冇大update過
係咪career mode玩到2034年就無得玩落去?
EA發布了一份《FIFA 21》的改進細節介紹,其中就提到了生涯模式的關鍵改動。

首先,“互動球賽模擬”將允許玩家模擬比賽中的任意時刻,隨時進入或退出,把控比賽中的關鍵點,比如開罰球和任意球,還能相應地監控球場數據並進行改動。同時,重新設計的成長系統將允許玩家重新訓練自己的角色,比如先前按照後衛培養,後面可以重新分配屬性變成前鋒。

遊戲中將加入一個新屬性,“賽場敏銳度”(Match Sharpness),該數值反應的是球員在關鍵時刻的正常或者超常發揮的概率。另外玩家可以組織專精於特定領域的集訓,能提升賽場敏銳度。

訓練方面也有關鍵改動,新設計的活動管理系統將讓玩家決定何時訓練何時休息,訓練安排將決定適應度、敏銳度和士氣。遊戲的對手AI方面也有提升,新系統將讓AI的決定更多地參考場上信息,視情況決定盯防、搶斷、傳球和控球,為玩家帶來更多挑戰,讓生涯模式的每場比賽都有新鮮感。

轉會市場也加入了新的操作,比如貸款購買球員等。最後,生涯模式將會增加初始設定選項,關係到轉會簽約和談判。

暫時係得咁多
迪莊有真樣未
唧撚完牙膏未
玩到fifa200先有晒想要嘅野
career mode玩人仔真係好冇癮 集集都係重覆鳩踢解成就 升能力
完全冇代入感 反而nba2k玩人仔做得幾好
之前Hunter都幾好 點知之後無晒聲氣
hunter大結局左了 上集d資源去唒踢街波mode
可以借錢買人
永遠借唔到球員 21會唔會借到
個街波mode我一場都冇掂過
自問自己唔係咩玩skill高手
好心攪返好基本野先啦,整咁多野最後樣樣得少少玩到無癮
幾時英超帽子戲法可以比返啲人名我
其實加返晒啲紀錄入去已經耐玩好多
最後應該都會比script同ON9式終極難度收皮
整個資料庫好過啦。。
季季入咁多波都唔知個球員破唔破到球會記錄
仲要on9到搵部電話mark低球員一季入左幾多球係度自制興奮
就好似人地2k咁,career球員攞過幾多分,幾多個藍板都一清二楚,咁先有投入感囉!
仲有3個月先有得玩
我想睇返上年數據 想知下 個球員有冇進步到都冇
借撚左去第2個聯賽都睇唔到
pc場: Td86??dBAnWt
咪就係
完全冇癮!起碼俾我睇下個球員職業生涯入左幾多球波,球會入球最多係邊個都好呀?起碼有啲心機玩落去。依家就on撚99咁打完一季就算!啲咩最佳陣容,每月最佳球員又係得淡笑,又多bug。金球獎仲撚好笑呀
呢啲咁基本嘅野都唔撚柒鳩整真心好趕客
無奈依家冇一隻足球game可以同fifa抗衡,pes更加唔洗講,好似俾啲小學生玩咁!
好似焗撚住要玩fia咁
借完成季0上陣
希望ea改一改
年紀越大越慢
好多球員大器晚成
但隻驚搞到得幼幼先升數值快
有好多鐘意嘅球員老咗勁廢
Hunter比人屌到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞