[PC/PS4/Switch]fifa 20 career mode 討論區之屌你我仲玩緊fifa 19

742 回覆
1 Like 4 Dislike
你係咪同一部switch用2個ac 開game?
佢好似好鐘意KEEP住上年夏季個轉會
佢要keep realistic
話個career mode喺上年九月開始就唔應該加之後啲轉會落去
搞到玩落有少少無癮
轉會呢家野可以搵另外既MOD
load番舊save黎過
Free sign左Goretzka同Ter Stegan...
放左Pellegrini同Burki
Fifer mod Sancho同埋其他人(Tonali)都貴左好多 利唔知買咩人好
Thiago
如想玩 Fifer mod,請問電腦嘅配置應該點?
因成十幾年冇玩過pc game,對電腦配置冇咩認識
另外有冇裝mod教學?同埋啲有用嘅link?
睇返FIFA 配置就OK
YOUTUBE打FIFER MOD 佢CHANNEL有哂教學
唔該清
買到fifa19已經無再追 感覺一鳩樣
呢排玩pes 但係啲轉會操作又無咁好玩
同埋成日用2號龍打聯賽 睇我唔起吖而家
Pc steam 冇fifa20買
Pc 邊到買平
ORIGIN做會員
8蚊一個月就玩到
8 蚊咁平?
我見普通會員都要39蚊一個月
Pc係咪有mod可以著新衫
見外國youtuber有但佢又冇教
Fifer Mod 3.0 已經包埋啦
四大聯賽幾枝大球會都有 20/21 賽季新波衫
裝咗了 但唔見有新波衫同summer transfer
冇嘢了 原來未import new kits
Summer transfer好似要再另外搵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞