[PC/PS4/Switch]fifa 20 career mode 討論區之屌你我仲玩緊fifa 19

742 回覆
1 Like 4 Dislike
利申:仲玩緊 PS4 FIFA 19

我啱啱掉返轉 玩 Career mode 用熱刺 英超啲強隊成日失分 對弱隊都成日和/輸 唔計自己 榜首頭幾隊永遠都係啲中下游 利曼嗰啲排到後半版 去到季中先開始好啲

覺得好唔 realistic...其實係 19 問題?PS4 版問題?我難度用 World-class 又有無關係?有無辦法搞下佢?
19問題 20話改善左 就變左強隊過百分 唔識輸
Ching講個個mod會唔會有世冠盃打
想要個章
switch係咪無中文版
今集啲Ai係咪勁咗 定係我耐無玩

射極都接實 on99
除左終極 其他難度都差唔多
應該係你好耐冇玩 技術問題姐練返就冇事
我仲玩緊Fifa 19 用Sunderland 買左馬尾迪奧夫 一季入30球 提早幾輸升英超
多謝解答

EA 除咗 game engine 做得算好 其他真係

Career mode 好似年年都有問題…仲諗住幾十蚊買 20 會逼真少少 聽落幾隊過百分又係唔 realistic...唔通真係學上面咁講 剩係用黎玩 kick-off
啱啱試左個Fifer mod 有真樣好正
但點樣apply返最新轉會既陣容
佢squad file果個係舊年夏季轉會陣容黎
巴打你呢個係最新陣容黎
我見阿狗有mari同saliba
想問下個mod點用最新陣容
你係咪DL左FIFER's FIFA 20 Realism Mod 3.0 Hotfix
有兩種方法 - 我建議你用第2種
1. LOAD佢個squad roster . 不過個陣容舊既 因為佢跟番開季個陣容
2. 用隻GAME 更新左個陣容先 ,開左career mode ,再用Live Editor LOAD佢個lua script
你跟呢條片
https://youtu.be/P2x5v7-PEr0
電腦版個終極難度有冇改好d?
用呢個方法 career mode個新版面會唔會無左
唔會
你照樣用FrostyModManager.exe 開GAME就會apply到佢個mod
只係寫番佢新樣+紋身D資料落你個career mod save到
寫一次就得 之後唔洗再開Live Editor
即係只可以係career mode度又有新陣容同真樣
出返單機mode只可以用返舊陣容+真樣
你可以係一開始介面
球隊陣容 下載左本身個更新陣容
再去編輯球員, 開Live Editor LOAD佢個lua script
之後先儲存陣容咪得
唔該晒巴打
解答左咁多問題 一陣試下先
唔洗客氣
仲有你一開始APPLY MOD果度
記得加埋呢個新波衫入去
FIFER's FIFA 20 Realism Mod 3.0 Hotfix\Other Addon Mods
2020-2021 Kits Addon Mod.fbmod <-----
巴打我想問下你 load 唔 load 到佢 manager face 果個 Lua script?
我球員 face 同 tattoo 都得,係果個 load 唔到
多口問多句
如果想加新mod 係咪要del左個moddata先得
唔記得有無再 load 呢個3.0 Manager Faces Assigner.lua
不過佢mod 本身都好似有addon
->FIFER's FIFA 20 Realism Mod 3.0 Hotfix Manager Faces Addon.fbmod
隱陣D既話 DEL左佢囉
FrostyModManager apply mod頭一次都好快
Btw原來每次開game都要用frostymodmanager黎開
我一陣都試下先
開左艾堅費華 之後退休教英乙
英乙無乜錢用 要免簽人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞