[PC/PS4/Switch]fifa 20 career mode 討論區之屌你我仲玩緊fifa 19

742 回覆
1 Like 4 Dislike
Ps特價 忍唔住買了
明明當年屌過鬼再唔update 兩年買一集算鳩數
出新啦喎
9月先出 而家又日日係屋企
90蚊豪俾佢
Pc幾時先有得平
想玩下mod
我上兩個星期110蚊買左
定唔知有月費比錢法
月費抵屌啲
屌 fifa愈講愈嬲
今年加咗咩tifo
情諗係咪弱智整
我玩a米 整左細哨出嚟
心諗要整都整卡卡啦 成班都唔知有無睇波
真係求其加樣嘢上去 好撚低能
年齡又唔比人改 比球迷自high得唔得
Origin BASIC 第一個月8蚊HKD
玩1個月黎試下MOD岩岩好
再過多兩星期就FIFA21
第1個月8蚊?
我見冇寫首月8蚊 淨係32蚊一個月
所以唔敢比錢住

利申 ps4玩家 但係見你地講到mod咁正 好想試下
你去管理果度望望
應該有 首個月只需 HK$ 8.88
此後每個月 HK$ 39.00
我之前都係玩PS4版 見到ORIGIN 8蚊一個月咪試下
淨係144HZ 靚畫面已經差好遠

宜家7月尾玩1個月岩岩好
FIFER個MOD真係幾正, 有成2百個新樣 ,2020-2021新球衣 , 全教練真樣
佢勁到連career mode個layout都改哂

想問下 mod個榜首球隊 會唔會過份勁?
玩英超 利可以1和1負奪冠
psg 祖記 拜仁長期不敗奪冠

玩左咁耐 一次聯賽冠軍都未試過 輸多過2場 已經冇望
無原本永遠都係利鏝季季過百分咁誇張
但頭6都係果幾隊
第2季我用呀記 打左10場係咁 電腦有和有輸
假樣同舊陣容 我寧願玩假樣
不過我本身玩mod都係追求新波衫

聯賽杯第3圈
垃圾獌出正選都攻唔入我班副選0:0
十二碼 迪基亞救兩球 仲射入埋第1球
但雲比沙卡 連迪路夫 麥佳亞炒哂飛機
我一下路都捉唔啱都贏
玩咁多年fifa第一次門將拎MOTM
仲要係卡巴叔
淨係真樣已樣好好j
部電腦玩到Fifa 20 demo 係咪正式版都應該run到
run mod需求大好多
試下先
Btw邊度有$8.88一個月 禁唔到出黎
origin access> 管理我的會員資格
嗰陣Fifa15仲用緊電腦玩已經lag到仆街
部機而家都未換
所以都係用ps4 算
係咪要新ac先有呢個優惠點解我無既
要俾月費先玩到pc版?
我都係揾唔到
應該係新ac先有
咁搞笑
我果個都唔係新account黎 好耐之前申請玩BF1 同APEX
可能佢個$ 8.8 係限時
算啦 三十幾蚊玩一個月都抵屌既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞