[PC/PS4/Switch]fifa 20 career mode 討論區之屌你我仲玩緊fifa 19

742 回覆
1 Like 4 Dislike
好似FM 咁全隊一齊訓練
開始似FM
同預期一樣,冇期望冇失望
將一兩樣FM FEATURE 搬過黎就算
似iOS版fm
都係冇數據庫,元老退休假樣唔改
其實真係唔明
佢掃晒啲領隊樣
又唔比玩家用
仲有佢又唔係唔知ea d假人樣柒
成日轉生要用 真心難頂
佢fix 番用人換同就咁比嘅轉會費差唔多比咁多錢嘅bug已經還神
player development係ok既
schedule 真係要睇到時個影響有幾大

屌你 我想要多d數據炸!
今年佢地冇左好多隊版權
咪開始吱多D牙膏真係將FM D Feature 搬過去
同埋果D training 都係一D Graphic 野
其實Career mode 內容係變化唔大, loan to buy都當feature sell
Loan to buy 兩三年前有啦
係之後cut左
仲未有簽sponsorship,起球場/set季票/玩埋請人果d
跟2k就正
咪全部舊野推番出黎當新野賣
Pes 以前已經有得簽sponsor後者同fm 撞應該唔出啦,唔講依d fm功能, 臨場唔比換隊長真係痴線
ut就有得自訂球場所有野
連草皮 觀眾席都有得自訂

姐係跟本ea就整左 係唔比cm用
19如果你撳進攻,教練會做手勢,今年又冇睇片似又加番當新野
根本就係
MARKETING 就係榨盡你地錢
仲有今集賣d 低分人係永遠係人地同佢傾人工果陣彈鐘
繼續玩FIFA 19 算
Fifa 08定09有
係之後cut哂
玩緊17
我都係 我以為係我部機問題
有冇FIX下D球員心情
成日輪換一兩場就嬲,都痴痴地線
其實都係想慳時間先sim啫(打榜尾或者盃仔打低組別嗰啲),咁樣望住個畫面彈嚟彈去做乜還不如好似而家直接比個results我,pes都係有類似嘅嘢,但就冇得jump in

球場自訂,波衫贊助呢啲冇,又冇得睇返歷季紀錄,係想參考FM就跟足啲啦
我都唔明 做返紀錄同球員數據好難咩
玩得career mode 都係玩幾季嫁啦
每個球員剩係得當季入球助攻數字
想j 下d 生涯數據都唔得

以前winning master league 都做到啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞