『薪火post』BNO 續期資訊(86) APPROVE到四月頭 HMPO簽收後拾肆個工作天內更新

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
佢地覺得冇咩用掛,我都唔知點解?不過我都有send email 問HM Paaport Office,不過未覆我。
無用唔信bno,就應該連你都唔登記啦!不過有時做父母係咁,著緊仔女多啲。
可能佢地有BNO但唔記得左,所以等緊HM Office覆希望有
我估人太多
14日內簽收已經唔得
剛開始申請
搬屋唔見左,已過期,報左lost office

剛收到呢個mail,係咪等佢另一封email問資料?

耐性
想問下6月18簽收左
今日都仲未update個status係咪正常?
睇title
想問個status 一轉左passport print and sent 會幾時收到佢個DHL code?
sor 冇爬文睇doc
自隊一打
咁點跟❓
SAR都可能要一到兩個月時間。
如果你肯定你係有舊BNO,只係LOST。
可以直接申請續期

如何你唔肯定你係有舊BNO,請等待SAR結果。
咁我肯定有, 但lost 左 唔知passport number 資料wo, 又寄唔到舊個本俾佢
6月8x6
可以直接申請續期

passport number
你都LOST咗
唔知都好正常
如果要補文件可唔可以through email
即係唔答佢有無lost passport?
搬屋唔見左,已過期,報左lost office
即係點, 報左就無得救❓只可乾等❓
可以直接申請續期
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞