『薪火post』BNO 續期資訊(86) APPROVE到四月頭 HMPO簽收後拾肆個工作天內更新

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
第一個朋友,國籍行先,有人話做地盤都已經幫人成功咗無數本!
我都係wor 6月12嘅簽收 未轉received
最尾佢只係比返果個電話我打去問,但都係一直打唔入
5號簽收到而家都未RECEIVED,等下la 屌
主要嚟講,只要係英籍,有份正當職業,唔會為難申請人。
解決咗FEDEX 九位數帳號問題,入去到寄野個PART
發現個收費貴咗好多,550~700蚊,有無最近寄嘅巴絲都係呢個價?
同埋我收到佢個EMAIL話依家有6折,但我眼見又好似無
我上個星期walkin都仲230蚊,walkin or打個電話問下
用fedex 信封二百幾
自己信封五百幾
爭咁多師兄你係上網填完表再walkin交定直接所有野walkin個陣搞?
明白,我試下轉返個選項先,THANKS!!
冇填表呀,果陣見到呢到有幾個巴打話walkin都得,就直接放工去
咁我搵日放工都去博下先,
啱啱係網上填表個到轉咗自備包裝,反而仲貴咗
依家$700~900
自備包裝一定係貴過用佢嗰envelope
正常0.5kg好似報300幾,有折實收200幾
睇過doc,到"What nationality is written on your passport?"呢個位應該揀British National Overseas (usually resident in Hong Kong)定other?因為我係報失,無印象自己本舊bno係咩色
bno全名係咩啊
thx,好驚揀錯
冇架lol

再禁去揀帳戶管理有幾難搵到

真心理解點解開bno post啲巴打點解咁勞氣辛苦
4/6寄到
岩岩收到sms 話收到document
真嫁?我媽得中銀,幫佢寄左中銀信做證明添
睇HMPO點喇
真係岩岩好14個工作天
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞