『薪火post』BNO 續期資訊(86) APPROVE到四月頭 HMPO簽收後拾肆個工作天內更新

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
用ups上門收 要填重量 但屋企冇磅 想問咁多位你地份野大約幾重?
(舊BNO 副簽文件 特衰影印 HKID影印 3份出世紙 同埋 父母結婚證書)
張卡認證唔到,refresh睇吓點!
0.5以下!睇你有無雙面印,每張紙印幾多影像。
寫信解釋
分開申請同比錢
幫親戚搞
8號經spaceship skynet落單 12號先得閒係屋企等收件 19號 hmpo簽收 而家留名睇下等幾耐寄番轉頭

有冇人22號 係佢
你唔填other,後果就係有機會補!補副署仲要填實體表格交實體相!

朋友定義並唔止相熟嘅,同學師長同事上司下屬,長輩嘅朋友,朋友嘅家人等,識得你認得你,肯幫你簽就得。

去ig、fb開post,利用廣播,話俾你ws、tg啲聯絡人,俾佢哋知你要幫手!

唔搵唔知揸外國護照朋友多,唔出聲啲朋友點知要幫你手!
咪叫樓上嘅俾呢張相,俾警嫂同佢老公睇!
點解用Fedex寄6折明明應該二百幾蚊
但今朝信用卡扣數又扣左362.30?
利申:網上託運印好晒再拎落門市
打熱線問啦

bno要我補交副簽
佢比左email同地址我,話封信會講要寄定email
但佢封信無講寄定email交
我應該寄定email?
因咩事要補?係咪用網上有你相張表?
果陣門市個人話你塞得落個公民袋就得
應該無掛都係得大約50張紙+舊bno
屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞