『薪火post』BNO 續期資訊(86) APPROVE到四月頭 HMPO簽收後拾肆個工作天內更新

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
話我本身bno同現在樣變化大
我本身無比副簽佢
早幾日要我補交副簽
佢email比左網上下載張form我,有埋我個樣,叫我搵人副簽,我應該寄正本定email番比佢?
8/6 表示未update
我都係
DHL幾時到?
琴日先去到4號 我估今個星期尾下個星期頭啦

利申:都係8號簽收左
咁你之前做乜唔俾副署表佢!依家家咪又係要補!兩百萬人未續㗎!要補實補到㗎,佢哋咪越收越緊囉,做壞晒規矩!都唔知邊度學返嚟!

你即係唔使交實體相啦,電郵俾佢啦,即批!
唔好自欺欺人啦,你當做case 啲職員係on9定弱智呀

系統判定你唔需要副署唔代表職員覺得唔需要,系統判定你需要副署唔代表職員覺得你真係需要副署,你要賭一次嘅照揀other 兼唔寄countersign form 囉,呃鳩到個系統以為暪天過海係咩玩法
客服話佢計左我0.6公斤
用完6折優惠計都要362
唔肯定點解一定搵唔到。
呢啲時刻,可能十幾年無見嘅中學同學都要求架喇。
唔係結婚保險傳銷,應該會易少少呱。
我都係八號
留個名先
50張紙?你寄咗自傳過去?一張紙上下兩個影像,底面夾埋8個啦!一本特衰咪5張紙左右,身份證一版,出世紙底面一張,俾埋父母咪身份證同結婚證書3張,地址證明一張,副署表一張!十零張俾盡啦!50張紙梗係貴啦,重咗咪俾多啲囉!
蘋果講SAR大法,呢期真係玩爆hmpo了

但佢無講sar埋父母
影印鋪幫我單面一張一頁
4號未轉status
其實佢做到嘅,不過慳咗紙都係收咁多咁解,有啲客會詐形!但寄嘢一定做輕啲,唔係條數計返點解人哋平咁多?我寄兩份申請夾埋都唔使200克!
一紙可以印到8頁護照內頁啦
我都以為係要一頁一頁單面咁影 特衰影印有20頁
不過係公司影
total 30幾頁紙 都應該係0.5以下?
印咁多你自己磅吓了!我兩本護照,一個膠folder,兩份申請夾埋10零張紙唔過200克!
唔該巴打 辛苦了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞