連登仔又燈中, The Last of Us 2 獲媒體極高評價(2)

1001 回覆
72 Like 23 Dislike

連登仔又燈中, The Last of Us 2 獲媒體極高評價
左翼遊戲性別政cock

[↓↓港獨強心針↓↓]
香港最強力盟友USA :
國際反共 形勢大好
https://lih.kg/pAcortX

收咗錢評價緊係高
高爾夫球桿勁過蘑菇人
1.9分玩家評價
睇下佢地幾時要推低half life, 個類經典神作落枱
然後推啲lgbt game 上神枱
metacritic user review: 2.4
GARBAGE OF THE YEAR

出了
GOLF OF THE YEAR
幾時炒9條友佢
最撚憎人雙重標準 屌你老味 虛偽到
2.4 user score
不嬲美國得black同white兩隻色
特價都唔買, 等ps plus 算啦
佢嘅flashback係以數以小時
當你玩完flashback已經唔記得本身發生緊咩事
non-linear story telling done wrong
劇本爛我認同,
但結果論咁話佢人設崩壞我好難認同喎

全世界咁撚多人叫 joel / jo / joe , 響個朵就叫容易信人 ?
人地救左你喎, 同埋已經握晒手 show friendly
就算真係覺得佢易信陌生人都係因為俾 on9 仔 tommy 累

最大問題只係出係 abby 度點解知佢就係果個 joel 之嘛
根本就係用劇本夾硬屈死 joel , 呢度真係好 un 眼
你都識講俾人追殺啦
求其救個唔撚識既人、仲要入人大本營
上一集第三章,有條友講救命佢唔理,成架車撞落去喎
忍唔撚住屌
agger,就算完全COPY一代黑人細路,白人女人PARTNER,粉絲都會收貨喊爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞