連登仔又燈中, The Last of Us 2 獲媒體極高評價(2)

1001 回覆
72 Like 23 Dislike
岩呀,玩閃亂唔好話三點盡露,胸前兩點都唔比你睇,正仆街黎
對於IGN,GS呢啲大媒體就係
但今次仲有成堆中小型媒體/youtuber咁搞
對佢地黎講到底觀眾信任緊要啲定提早攞到game重要就未必一樣啦
向劇透神致敬
唯一一個參與一場泯滅人性既製作而冇埋沒良知
同共產黨一樣自由世界都淪落到玩封殺,小氣簿,用你嘅春袋去綁架對方就範。

唔怪得antifa咁多人拎共產黨嗰套當總路線
靠歐美可能真係死得
依家分分鐘台灣先係真正嘅自由世界燈塔
暴力唔怕,色情唔怕,蘿莉都唔怕
如果正正常常出game,邊有咁大討論,最多咪就係佳作,正常咁用劇本同遊戲性爭goty。

而家咁樣,用政治正確,綁架評分媒體捧隻驚上goty,引起社會討論,反思政治正確,簡直跳出埋遊戲界啦,game of the decade 都拎得
有d game著底杉褲內衣都聖光
Pc版見到底褲仔
Ps4版重畫睇唔到
可以隨便review 戒嚴時期歷史,屌柒國民黨白色恐怖時期。

反觀歐美,出隻二戰game,要加入黑人殘疾女兵。
整女人要全部男人樣,太靚就物化女性。
簡直就係倒退返去黑暗時期,中世紀獵巫咁
GOT8都攞獎
TLOU2九成會攞
依家個風氣分分鐘比佢攞埋大獎
佢三個鐘就後悔到仆街
今鋪Sony同ND都過到骨,甚至拎到GOTY既話,
今後短期內你都唔駛旨意有正常遊戲可以玩,
你預左今後大部份遊戲都係SJW啦。

P.S. GTA6 一直都唔出其實未必係壞事黎。
講起就嬲,嗰時玩隻outer world 諗住有fallout 質素,屌你老味原來班底大部分都係SJW,整到個個女角都係TB頭染彩色唯一一個似女人嘅角色都係鍾意女人,on9到震
RDR咪又係熄server 幾個鐘 tribute to black live matter 玩virtue signalling 真係大勢所趨
屌你老母一齊 twitter #AsianLivesMatter 啦屌
咁多打手 冇可能
所以Xenoblade 2係外國hit 唔係無原因的,希望日系game唔好受SJW影響
有人話聽完佢review買左tlou
佢話係未無腦
開名啦 咁仆街
其實佢預告咁出joel掩佢口 算唔算詐騙
咁都過列到骨
下隻戰神就係Kratos比個女性黑人les殺死
個仔變性同殺佢老豆o個個一齊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞