連登仔又燈中, The Last of Us 2 獲媒體極高評價(2)

1001 回覆
72 Like 23 Dislike
屌, ND當初請到你就唔會攪到今日咁
未買最多冇資格評gameplay
無一隻更加政治正確嘅驚出的話,都幾肯定拎goty。

獨裁政權玩censorship,自由世界都玩政治正確,真係分久必合
如果做到Joel Ellie 係final boss
第一集殺哂男人婆全家,男人婆結局虐殺兩個前主角點睇
下, 要執彈殼咁搞笑
希治閣玩命
不過我respect
起碼佢仲係講緊人話 老實評論
其他淨係識俾滿分
我相信 / 希望日本唔會咁
佢講得出十分佢咪又係死
希治閣應該冇得接Sony廣告啦
一係就得罪sony,一係就得罪玩家。
希治閣:唔想㩒掣呀
佢算公道
TLOU2個風向大勢已去啦
呢個時候唔理真心定有意轉投玩家呢邊點都有利啲
學前面巴打話,收錢老吹隻Game你呃得幾多日姐
依家隻Game一出黎你一直建立嘅公信力就冇哂
咁樣死得仲肉酸啦
學上面台仔話濟,我學懂了斬草要除根, ND 我dllm
所以日本game 咪俾Sony censor
係時候好似wow3 reforged 同division 2 咁,幫最低分嘅game 洗100分,確保呢隻政治正確game 永不超生。

2020年真係遊戲界神奇嘅一年,可以連出三隻突破極限嘅神game
玩隻閃亂都要聖光,同性戀女權扑嘢又1080p高清。
所謂自由世界同共產黨係呢方面真係殊途同歸,不謀而合,都係一樣雙重標準,龍門任搬
唔關事架喎
得罪方丈冇得提早攞game對於media係好麻煩
IGN個名臭左咁多年咪又係大把人因為佢同其他media可以提早公開game review所以照睇佢地
唔知係咪暗黑兵法,整隻game出來就係想引起政策正確嘅討論,賭上埋遊戲公司、sony、媒體聲譽,一次過將成個利益群體嘅虛偽、雙重標準,一擊粉碎

請個女權總監返嚟重做隻game,女權總監仲傻更更以為掉哂啲反社會要素落去就贏硬。抵撚死
未世講放低仇恨on99
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞