連登仔又燈中, The Last of Us 2 獲媒體極高評價(2)

1001 回覆
72 Like 23 Dislike
見到有人話如果最尾改到好似炎拳咁
以為自己放得低但係其實復仇心令Ellie無意識咁扑爛晒Abby個頭 Ellie最後清醒返但眼睛放空
然後黑畫面出標題
應該會好撚神
末世嘅瘋狂 歇斯底里 同自欺欺人嘅救贖感都齊晒
ND應該搵藤本寫結局啦

厲害了我的頑皮狗
Raise your club
搵搵埋埋D 錢囉哂去買起媒體護航
慳返啲錢等買ghost of tsushima算
估唔到咁dum本買左咁多間
之後 metacritic 基本上都唔駛睇
就算改成呢個都只係重覆其他作品而無驚喜感
都係唔會變成佳作以上啊
根本人在末世就好應該好似第一集咁道德淪亡
任何決定唔駛再比道德束縛/批判
偏偏第二集掉撚返轉,將SJW果套食飽飯冇屎柯繼而對道德究極吹毛求疵果套搬返出黎
大佬呀,末世分分鐘連屎冇得食,仲邊有人得閒搞道德獵巫
垃圾game 連殺自己嘅人係乜水都唔知
臺灣page啲admin好撚夠膽
如果abby個頭真係扑到好撚爛
再扑埋neil 條仆街個頭
我會俾佳作
AGGER
上集有主角威能
今集唔係主角 變返廢老一個
咁樣我可以接受,根本無可能放得低
未見過咁大爭議同反差既驚, 越係咁越想快D收工衝返屋企玩, 從未試過咁期待
好似話變咗左膠大愛驚
Tifa 係跨性別人,柒樣無波,唔會嗲,一味屌
Aerith 係亞洲人,第一章炮灰死咗。

呢個就係SJW 想要的
盲撐果個見到metacritic score同user score反差咁大
自己又無主見會唔會唔知信邊個搞到精神分裂架
我就係之前玩過第一集所以先想玩第2集
MC 3.3 3.4徘徊
仲有一堆人死撐
睇嚟應該差唔多吧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞