連登仔又燈中, The Last of Us 2 獲媒體極高評價(2)

1001 回覆
72 Like 23 Dislike
碟都要裝2粒鐘
有時唔一定係俾錢原因
係唔敢評故事
你見好多review 都講gameplay 提升唔提故事
agger
哎,大家都說地上這是一坨屎,大家都是想欺騙我,是不是屎得嘗下才知道。

恩,味道確實像坨屎,大家都在笑我,呿,這幫無知的人,頑皮狗知道嗎?他們怎可能會拉出一坨屎呢?這肯定是屎味的巧克力而已,或者屎尿只是外殼,內部才是真正的巧克力,我要繼續吃。

額,好像確實都是屎尿,不對,最核心的地方肯定有甜味,你們這幫雲玩家,你們吃過嗎就說這是一泡屎?

啊,終於吃完了,居然真是一坨屎,周圍人笑的前仰後合。不行,我不能改口,我都吃了一坨屎了現在改口不是白吃了嗎。

你們這群雲玩家,你們懂個屁,這看起來雖然是坨屎,吃起來雖然也是坨屎,但這是頑皮狗拉的屎,能和一般屎相比嗎?你看這屎的形狀多完美,你看這屎的純度多均勻。

評論兩極分化只能說明這坨屎不適合任何人,你看旁邊那幫狗不是吃的挺歡的嘛。

算了,不和你們這些雲玩家一般見識,我趕緊找個沒人的地方先吐下,真他媽的臭啊!
唔得啦
Lee己經玩過
Sony呢兩年啲獨佔Game都接連出事
呢隻垃圾Game仲要未出就俾人Leak哂啲劇情

唔畀多啲錢Critics吹到有咁好得咁好
點引班弱智仔埋單
俾火螢殘黨追殺梗係可以。
如果一開始係火螢班友原來追蹤左Joel幾年,然後圍剿Joel,Joel為救Ellie而犧牲,而唔係自己on9連還手都冇就唔同講法。
好鐘意TLOU
好撚柒憎呢隻二代,唔撚想叫佢"TLOU2"
AGGER
今舖d sony打手會唔會比人炒魷
呢排咁難搵工
你咪當全世界玩家都on9無所謂嫁
neil同索尼罪大滔天
有咩驚口碑會差過TLoU2
10/10 GOTY

2077一定係知自己贏唔到先延期
全部台灣直播包括巴哈大部分都未開腦唔洗認真
應該得餐哥睇得過太誠實冇人敢搵佢工商
巴哈PS4區望左兩眼,個風向仲吹緊係神作
On9第三集
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞