連登仔又燈中, The Last of Us 2 獲媒體極高評價(2)

1001 回覆
72 Like 23 Dislike

用圖比較
其實呢隻game 之前無乜留意佢
佢整過咩game 咁巴鳩閉又屌客又盛都仲未收皮
https://www.metacritic.com/game/playstation-4/the-last-of-us-part-ii/user-reviews?page=1
???

3.4
Generally unfavorable reviews
based on 10632 Ratings
玩玩吓ellie又跳去講abby,冇人想知呀屌你老母
仲有3.4咁高
原來呢個POST 2黎 我仲以為係舊POST 同班傻仔附和原樓主既
佢地應該深潛晒
小氣簿:
連登仔又燈中,The Last of Us 2 獲玩家極低評價
要長期控制個殺死主角既新角色,要幾變態先諗得出。試下下集FF7 一開波要你殺左Tifa/Aerith,睇下班玩家暴唔暴動
最接受唔到係要控艾比
好憎佢呀
有成3000幾個10分
洗高左個分
聽講del左部分評分
其實我真係唔撚明隻game到底想帶出咩信息wo
想講寬恕? 隻abby 殺左joel係因為 joel殺左佢老豆
所以佢兩個既恩怨就完左
ellie 如果殺abby 就會整左新既恩怨出黎
abby啲fd 又追ellie咁樣??? 所以ellie要寬恕abby???
屌你老母啦 咁一開始隻abby老豆要開鳩ellie腦又點計啊

拿nd我同你講 abby老豆想殺ellie 被joel殺
然後abby原諒 joel 幫助佢地兩父女
咁就真係寬恕啦
喺我角度上LGBTQ+唔係問題

問題係世界接近滅亡咗25年,點會仲容納到LGBTQ+嘅存在

我自己思想係左而且極度大愛,但我都容忍唔到殺咗幾百人最後放走條友,呢啲叫偽善,並唔係真正大愛

第一集嘅感情刻畫好好,但係呢集將Joel變成二打六,真係好憨鳩

我睇人玩或者幾年後買二手算
(第一集玩過普通同生還者難度 (2次))
有冇知abby扑野個前因後果
係咪真係有必要加落隻驚到
定係純粹用黎嘔心玩家
除左係咁屌同負皮之外 有冇方法呢
錢就比班仆街拎左
一D懲罰既感覺都冇
拍片燒左隻碟佢,再tag 返ND
算撚數啦所有嗰啲濕鳩乜權炒撚埋一碟
搞到不倫不類不知所謂

睇完都唔知佢想表達啲乜完全唔知做乜鳩
睇動物星球啦仆街
睇完少少劇透,我好想同一堆以前俾人評為垃圾嘅game平反
所以感謝劇透果個幫大家慳錢, 心靈免受傷害囉
震撼?

冇人留意到佢 路人咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞