連登仔又燈中, The Last of Us 2 獲媒體極高評價(2)

1001 回覆
72 Like 23 Dislike
但都好似好多人買 退唔到錢
俾sony同naughty dog賺咗
滿足nd心理變態
成件事真係錯撚曬 我求奇寫個故都好過佢
想講'寬恕'啊麻 得!
隻game應該咁寫:
玩家可以控制3個角色:ellie,abby,joei
控制ellie時要潛行 被人追殺 當中abby有份追殺 但被ellie打傷無死
控制joei突突突 去救ellie 然後abby扮係ellie啲fd 想利用joei搵到ellie
過程中 joei同abby 同生共死(abby要搵到ellie 一定唔會比joei死
然後控制abby時 發現佢老豆想要開鳩人腦 同埋深深感受到joei同ellie之間既父女情
最後25仔 真係幫佢地兩父女走路
結局:joei 為左幫ellie擋子彈而死
abby就同ellie 一起走路 咁咪開到第3集 又推到abby上位lo
abby'寬恕' joei殺父
ellie'寬恕'joei 因為佢而無曬解藥
joei'寬恕'自己 當年自己救唔到被士兵槍殺既女 今次救到ellie
Agger 絕不買 大力屌
唔好話玩,睇直播都覺得辛苦,地圖係細緻又大,但不斷搜索物資,劇情差唔到零推進,推進左又唔特別,一開始睇景都ok,成個鐘後仲係個地圖殺人搵物資悶撚到,見魯蛋一邊玩一邊「打喊路」
燒碟challenge
有得諗
口碑信譽好重要,今次呃到玩家買,下一次冇人會再買
同第一集其實一樣
都係搵下物資 潛行殺感染者/人
深潛未呀
好撚柒啲point
講緊地圖大左,搵物資同殺感染者時間長左,之前每個地圖遇到唔同人有唔同故事體會,我由9點半到而家成1點半都係重複緊
最後睇youtube爆機既快播,頂唔順
佢出返Nathan Drake 咪又係狗衝
齋睇冇買,知道係伏仲買我冇咁傻
今次都有人買,實有死忠,問題去唔去黎以前銷量
四部曲完左好似講明唔會再出,不過聽下算,其實uc4已經變得好撚垃圾,我玩uc就係想見到d宏觀既古跡同埋刺激既撕殺,uc4一樣都冇係咁hardsell親情,極度婆媽,其他角色係咁勤佢收手收手,大佬好撚煩呀cls,玩到火滾
唔得呀
象徵父權嘅呀祖無俾女性虐殺唔收貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞