連登仔又燈中, The Last of Us 2 獲媒體極高評價(2)

1001 回覆
72 Like 23 Dislike
外傳女主咪黑人
ND俾人燒都似
我玩完前三部曲冇買4, 爬跟住建築物冧再爬再冧無限loop, d 大場景拉遠睇係幾震撼
今集主題係寛恕
但父權都係要追殺無得傾
今次都夠佢比人燒啦 好奇有沒人會寄刀片信
屌啦 射死joel個士兵係黑人女人咪係
小問題 即刻改
你估我係nd呢啲要玩鳩玩家咩

講真 用寛恕做主題既作品就多的是
nd最撚仆街既地方就係要玩家寛恕abby
而唔係abby 寛恕一代主角
根本就abby寛恕都可以帶出信息
nd就係都要玩家食屎
原來個劇本改過,唔怪得咁垃圾
唔得呀
要虐殺
父權不得好死
虐完先講寛恕ok?
仲要安排個位俾neil druckmann對住父權條屍吐口水唔該
咁講法會唔會外流段片個位ND員工
唔係頂唔順公司要OT
而佢自己都頂唔順個劇情
寧願被炒都叫人唔好買
可能係整猩猩交配個度癲左
等於rdr2 arthur死左之後要用micah一樣,咁撚噁心
喂你係咪整小氣簿呀
我支持你呀

記得加埋我入去
你寫game劇本我會玩
多謝佢真係
鍾意兩個主角嘅玩家都唔會想見到爛到咁嘅劇情
我諗我如果買左應該啪碟都似
屌 你真係麻撚煩
結局 joel幫ellie擋rpg
屍都無撚埋 夠虐未
然後 abby同ellie幫joel做左個墳後就 兩個一起走路
埋尾 出Neil druckmann對住joel個墳吐口水
話實捉到abby 同 ellie
然後出標題 the last of us(abby ellie)2
滿意未啊老闆
較咗最簡單mode睇下可以捱到邊
望返rdr2,見證住主角心路歷程,由盲從佢大佬到懷疑再到後悔最後得到救贖,成件事一氣呵成,個劇本幾流暢,反觀ND眼高手低
我都喺返去玩巫師算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞