連登仔又燈中, The Last of Us 2 獲媒體極高評價(2)

1001 回覆
72 Like 23 Dislike
Kore ga Requiem

睇黎我當時5分都比得太高
等緊收工返去玩
I'm tired of companies pandering to my people. I am gay, and my bf was an avid TLOU 1 follower, he loved the game, loved everything about it and you took that away. You removed everything, you removed every single aspect that made the first game amazing. You're riding on the backs of the creators of the first and it's unfair to them. Do not believe the "Official" critics, this game is and will never be like the first. Save your $60. Stop pandering to my gay community, it's offensive.

0仔都0分
仲玩。。。
全部都10分邊收買到咁多
日本仔ign一定係唔識野懶係突出
100分滿分
5分不為過
如果你話復原第一集joel抱住個就死個女個幕 變係ellie抱住就死嘅joel 實煽情到仆街 係差在真係老套得濟
BINC
為左報仇一路殺人殺狗總之識郁既全部都要死
點知最抵死果個就放生佢

嗱講到呢到又可以拎返鐵血低能兒黎講
即係好似大隻仔夾夾下條死黑鬼突然又看破紅塵鬆夾放生佢咁啦喎
真係屌你老母岡田呢D八婆都未夠膽玩到呢步
我唔會介意佢老套劇情
我諗好多人預咗joel今集會死
但個玩法 真係好難頂
屌你啦 握手就show friendly 上集sam夠show friendly 唔係黑鬼細佬 joel一撚定殺撚咗佢囉
真係末日第一班死就個班左膠啦
Day gone 劇情好好多 deacon有血有肉 追返sarah幾撚有feel
呢啲所謂game評一間入面都唔知有幾多人,評隻game條粉腸你又係咪真係識佢,知佢評過咩game?
我上youtube睇dunkey都至少知佢係乜水佢鍾意邊種game
但係啲人仲係覺得ign入面班人係有公信力
rip joel
game廠仲未明無論咩性向, 咩族裔既玩家都只係想要一隻好玩嘅遊戲, 唔係social commentary...
即係你都同意我觀點先啦?其實女主宜家似精神病
遊戲性就無問題,所以我一定唔會比滿分咁on9
上集全滅食人族村, 火螢醫院, 現在不敵一個唔男唔女, 真係好慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞