連登仔又燈中, The Last of Us 2 獲媒體極高評價(2)

1001 回覆
72 Like 23 Dislike
請都唔會請呢啲咁低莊掛
係咁開po 上網吠
同荷蘭叻一樣,講啲野睇都廢事睇
Nathan 集集d劇情都係咁上下
不過無乜人屌
就算第三集個尾爛爛地,我都照玩四
但今次真心嬲,免費都唔撚會玩
咪撚搞nathan啦
隨時復出第一關就比人啪撚左
喂大佬,人哋想當年e3 搭曬成個場出嚟就只係為咗依一隻game ,可能Sony 都諗住實冇死,點知會搞成咁,你話冇收買邊個信
Nathan做ball
有無人想俾0分都俾唔到 個網load到2046
我正常俾分都係咁轉圈
轉頭寫個劇本,個女變咗les,溝咗個黑妹,黑妹原來係某集大佬個疏堂親戚,然後隊死咗主角

仲要你操控黑妹去殺埋個女同老婆同蘇利文

最後寶藏面前,蘇利文就死都係咁搲銀,然後黑妹就話:貪婪嘅醜陋白皮豬!一槍打死咗佢,再call 國家寶藏局過來收走批阿茲特克寶藏返祖國
係博物館同守衛講「我叫Nathan 屋企係邊邊邊 我係黎偷野嘅」 跟住比個黑人守衛槍斃
所以玩家咪唔中意呢隻game
Sony應該無諗過2集之間會相差咁遠
Days gone 幾抵玩
以為出發搵老婆果度就完 點知原來先到一半進度
Agger
Nd:今次唔打golf
試下搵個白仔變性變色做黑妹,再用棒球棍殺Nathan
暫時未有隻game個劇情係用主角打一場必輸嘅仗
姐係打咗好耐 都仲有敵人 自己資源同血越黎越少 去到無哂時執唔到野只可以周圍走 直到0hp
之後原來係劇情之一

如果joel咁死應該無人屌 都幾突破
轉打保齡球 Nathan做樽
咁樣再配合係為左救Ellie
立即100/100神續作啦

巴打你去做呢個億億聲project 既 director已經拎到goty, goat
想問樓主死咗去邊?
有幾突破
FF7CC 咪一早咁玩...
大同小異 改少少
諗起CCFF7既zack
同埋Halo:reach既noble 6
zack果陣老虎機玩到喊
所以FF7CC個ending未咁感動
諗下如果Joel咁死,應該唔少人會喊出黎
而家萊斯個YOUTUBE CHANNEL比人屌緊

為隻唔洗5舊水既驚賴到自己一褲都係屎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞