連登仔又燈中, The Last of Us 2 獲媒體極高評價(2)

1001 回覆
72 Like 23 Dislike
想問吓有冇link睇吓player review score

同埋啲打手係咪縮返晒入個閪度

abby唔係都放走左佢一次 點解劇情可以咁戇鳩
班打手已經縮哂入老母個閪度唔敢出黎
片呢 唔逐個post擺係度點得
當第一集完左算
整隻game都要政治正確
Player識撚評game咩
IGN 10分又然
入股bilibili: 我睇唔到我唔知我唔理
攝影比賽del香港抗爭相: 我睇唔到我唔知我唔理
偷偷地upload返再頒獎: 好黃呀
香港打左成年仗: 我睇唔到我唔知我唔理
美國差佬殺人: Delay ps5發佈BLM
Horizon新作出殘體字: 我睇唔到我唔知我唔理
TLOU2 各大game媒比高分: 連燈仔
TLOU2 正式發售: 我睇唔到我唔知我唔理

rip,joel
依度好多HATERS等緊俾0分
等緊原樓豬出黎主持公義
TLOU2 lives matter
入股bilibili: 我睇唔到我唔知我唔理
攝影比賽del香港抗爭相: 我睇唔到我唔知我唔理
偷偷地upload返再頒獎: 好黃呀
香港打左成年仗: 我睇唔到我唔知我唔理
美國差佬殺人: Delay ps5發佈BLM
Horizon新作出殘體字: 我睇唔到我唔知我唔理
TLOU2 各大game媒比高分: 連燈仔
TLOU2 正式發售: 我睇唔到我唔知我唔理

唔同意呢點係問題
其他舉腳和議,連登仔係咁double standard
數字人呢? 數字人去左邊呀?
如果冇leak既話應該仲震撼
本身對一代劇情冇咩感覺
但見到Joel咁樣畀人打死都有啲頂唔順有少少想嘔
naughty dog fans仲睇緊猩猩做愛嚟打飛機,無咁快上水
[img][/img]
林鄭上身

林鄭上身
正囉10/10
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞