連登仔又燈中, The Last of Us 2 獲媒體極高評價(2)

1001 回覆
72 Like 23 Dislike
俾ellie 殺個啲都係joke 啦
行行企企都要俾人隊
真正滿手鮮血嘅abby 就可以返屋企繼續扑野仲有手指餅食
請埋啲柒頭LGBT撚閪搞臭自己隻IP
算把啦,依個系列兜唔到架啦
你睇星9用左八成時間幫星8抆屎咪又係宣告死亡
Starwar完左佢好撚過啦
睇到佢俾人硬塞一堆gay 同肥婆仲慘過無得睇
game of thrones 8已經有食屎既感覺
TLOU2 簡直係你叫牛扒佢拎個吉碟出黎DULL口DULL面除褲疴篤屎出黎再吐兩篤啖落去叫你食,仲話你唔鐘意食可以死撚開咁樣
有冇得用呢個理由退game
人地Metacritic 95分
追殺還追殺,你開哂口同人講你係Joel 呢D叫on9
bin
如果joel為救ellie 一人擋蘑菇人會震撼好多
寧願Joel 比循聲者咬死, 死係男唔男, 女唔女手上好侮辱
佢係跨性別人士呀,即係內心係相反性別,但又冇變性既
按照性別學定義,佢呢種唔叫中性
根本係鐵血孤兒黎
第一季 大家投入Joel
第二季 轉頭同你講 佢地係恐怖分子 死有餘辜
好撚危險架
一代玩家覺得 我玩第一代咪好胡鬧
最後同mass effect 走同一條路
想知有無喬爾夫球精華片段
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞