噬謊者 不亞於鋼鍊的神作

951 回覆
222 Like 46 Dislike
唔知一里最後真係做主持人會係咩level 呢
巴突克中文版有無出?我淨搵到第1集
中文淨係出左第一集
噬謊者真係好好睇!
其實色聽呢樣能力現實都存在,唔算咩超能力。
https://zh.m.wikipedia.org/zh-hk/%E8%81%94%E8%A7%89
入晒坑啦。

已睇到帝國鐵塔。

真係好好睇
唔係單純講緊現實有冇色聽呢樣野,問題係果到有幾十間房,佢單靠呢個能力就可以知道晒成個迷宮結構,咁同開咗上帝視覺冇乜分別,呢個唔同其他因為出千而知道全局既賭局,係真係靠個人特殊能力,係一個鬥智game 咁樣取得優勢我就唔覺得呢個安排合理
創一係手巾仔用聲立都只係一個小空間裡面,咁都講得過,幾十間房我就好質疑做唔做到
我自己理解臨尾創一話每個人有屬於自己嘅舞台
佢嘅舞台係主持賭局 而真正要賭嘅人其實係獏

如果留意返創一一行人去見葛農嘅幾格
會見到佢地會面嘅地點其實就係PACHINKO,即彈珠店
恰巧梶洗廁所嘅就係彈珠店
再睇埋地板同裝潢就會見到同最後一格獏三人行進嘅場景非常相似

所以我相信獏係為呢個賭局做緊準備
就連之前嘅假死都係呢個賭局嘅準備之一

二人合齊心協力
呢個先最符合蜂王子故事嘅結局
好彩就係成套噬謊者都唔多呢啲位
講特殊能力 好似馬高人體實驗 獰貓訓醒變身 門倉傷腦前葉覺醒 呢啲都係打鬥位 我就接受到
貘:可唔可以冇見過你
馬可根本bug黎,同咁多超人體質既人打都唔死

依家睇到鐵塔到同獰貓打完又嘜事都無
捱左個頭真係好好睇
呢套睇第二次會好睇過第一次
基本上最勁果班打手都唔係正常人
箕輪獰貓馬高京浩果啲
所以伽羅真係好撚勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞