噬謊者 不亞於鋼鍊的神作

951 回覆
221 Like 46 Dislike
我意思唔係有冇出千,而係主持人需唔需要係自己失誤負責
類似南方喺門倉唔知情下整咗間真空房,所以門倉決定要親自解除間真空房噉
船長出術係陰咗大船,但創一出術係主持人嘅失誤,我覺得有少少分別
點會呢,講貨櫃嘅話
就係當初大船話唔信船長同賭郎先要一個唔會出千嘅地方,係比賽前安排有軍火貨櫃作為船長配置
創一只可不過係識穿呢點再去搵答案

講到到我就有個問題咁大船嘅答案/配置 就淨係由主持人保管?無用其他方法事先紀錄?
馬高排咁後
但真係好多痴線佬 我理解

我覺得覺醒獰貓最勁
呢個post 已經係飛住睇,但都見到切手指果度
睇睇下比手指果場就估到同切手指有關
另我我又走到wiki 睇下啲人物介紹
自己劇透埋同no. 10會死
好在事前唔知伽羅會死埋

早知忍住唔上wiki
馬高係勁在身體質素上太天真打起上黎其實好易比人陰
訓教獰貓可以同羅敦有來有往都可以排到頂個邊
單純唔記得佢存在
睇到hang man完咗
都仲係覺得悶
頂得住咪睇埋落去囉
個個都話好用腦唔想睇但係睇啲唔用腦既野又話白痴
馬高只係屈主角 永遠都打唔死
係,迷宮果度入埋屍袋
都無啦啦復活
識鎖血姐
套野好撚多字同太多無乜劇情相關既人
你比作者fake到了
一路講回收左屍體,有神都救唔返都係講緊天真
最後影住兩個屍袋係天真同箕輪黎
原係係咁
其實我覺得最尾屍袋入面係門倉嚟,只不過之後作者食書畀佢復活
你見有個主持人助手對班目做個好遺憾嘅表情擰頭,如果入面係天真,助手唔應該噉反應
比你呃左
條屍就咁擺係度發臭一啲都唔光榮
一個二個講都咁尊敬佢,但由條屍生晒蟲都唔幫手埋咗佢
你成日話主持人失誤,你自己睇清楚先啦

「我們賭郎除了在這個船橋中進行的賭局外,沒有其他任何義務。換言之,做什麼,也沒所謂啊。

啲貨櫃係放響甲板,賭郎只負責船橋賭局,主持人係故意咁做

1. 船橋禁止暴力,船長主場可以出千

2. 甲板冇禁止暴力,大船ge支援可以搵貨櫃,同時船長手下可以阻止兼殺死大船方面ge人

3. 主持人向大船保證船長ge配置唔會改,同時船長一贏可以馬上出海,靠ge就係甲板真貨櫃

Fair enough
伽羅應該再高半班 ,連續打最勁果d又傷先死
比箕輪食完咪條屍咪比賭郎回收
真神作

不過唔知係唔係我問題
硬係覺得呢啲鬥智/賭博作品去到最尾其實都係鬥出千而唔俾人發現
賭可以點鬥智係出千架啦
唔通好似套賭國神童ON99咁咩
btw出千同踢爆出千都係噬謊者主軸黎
成日講獏點樣踢爆對面呃佢(出千)
鬥智最高峰咪塔我睇左幾次都唔係好明
其實中間佢地簡咩數字影響咩你明個概念就得,要真係完全明哂你要學入面d角色咁畫個表出黎先會清晰
然後睇到尾你對返個表就會明個策略
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞