噬謊者 不亞於鋼鍊的神作

951 回覆
222 Like 46 Dislike
裝傻去撚鳩雪井出真係好好笑

Sorry
啲⋯⋯對話框仲正

連幾時開始思考計劃都話埋比你知
啲伏筆勁到
黑白配果段其實都好正

令班奴隸開竅
四神包圍

最鐘意呢套野其中一點就是佢D遊戲好多都是兒時我地玩開既GAME,再加少少賭博規距。

5號個陣仲話是咪想玩123紅綠燈
岩岩睇完500億鐵塔
見到馬高拎住50yen話係可以令你為所欲為既金錢就笑撚咗 好撚cute 牙醫係咪剩係收左佢50yen
夜行拎條手巾出黎要號奪戰果下又係好撚型 果幾頁個表達手法神撚到
明明佢上一秒仲口講緊唔想貘贏 下一秒就同貘一齊賭命 痴撚線
睇到呢度先真心覺得主持人呢樣野型撚到震 好鍾意呢個設定

但真心講 畫風睇到我想嘔 頭廿卷真係要捱
咁你又奄尖左d
頭幾卷係真係麻麻
但個人黎講去到迷宮之後其實畫風就已經好左好多

講型又點可以唔提最後
「我 不會回頭」
拋手巾 果時隔兩話就反cup,追連載班人應該每星期都等得好辛苦

最尾貘話佢係大話精係咪出於情義 ?話佢明明急救到企番起身,但最後都倒下來
不會回頭 呢句又對應左啲咩?
好中意啲男人的浪漫, 佢兩個難逃一戰
首領仲要咁愛材讓夜行都有嘅
話佢大話精應該係前一集佢同夜行都見到嘅幻覺叫佢認輸(唔好擰轉頭check
切間將貘所有計策陷阱都全部硬接擊倒,其實個一刻貘心態上已經認左輸
但最後係貘擰轉頭0秒c成功>切間再起不能,接唔到下一局
咁樣黎判貘贏
所以話佢大話精
至於最後唔好回頭除左上述呢個含意,我諗應該係單純同佢講
既然要踏上呢條荊棘路,就唔可以再返轉頭

男人浪漫緊係貘同伽羅
其實首領係活活被燒死定果個佢靈魂黎
唔係單純因為夜行訓低果陣講果句貘好討厭咩?
應該係靈魂?無理由係棺材黑媽媽都見到隻手比人縫番好架
死左架啦前首領個人連死左都貪玩姐

重睇到呢到又笑左
夜行啲咖啡
連彌鱈都要四圍唱佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞