噬謊者 不亞於鋼鍊的神作

951 回覆
221 Like 46 Dislike
伽羅搶0號果陣未回復傳統號奪戰
好難得推到去600個回覆
有無詳盡講過伽羅點解要退出唔做主持人?
難得一個人勁到所有人都認同佢係最強主持人
貘先生話佢氣場太強唔岩做主持人
有無網係講每個遊戲既詳細解說
第二次睇卍去到三國做左王之後都係睇唔明
日版wiki有講規則
但你不如講你邊個位唔明等人答仲好
入島d game應該易明d wo
作者講左自己係邊畫邊諗
佢係勁到成個主線非常流暢
伏筆好好咁利用番
最型係夜行拎定手巾,仲有屈在對方就算肯斬埋一份,都無得贏
早200話留左伏筆都可以邊畫邊諗
潤秒同條褲
呢個game好正,好可惜係。。。。
事實上盗本疊係極少發生(不過都有嘅)

對mariners犯規拖時間就無乜可能,照理會違反體育精神完場啩?
呢套其實都好睇,可惜真係太太太太太拖
而家去到拎錢走,拖咗30幾話都仲拖緊
第三係一個飲十杯,呢一個飲1shot。
飲1 shot嗰個要讓飲十杯嗰個飲一杯先同玩嘅期間唔可以掂對方嘅杯。

結果飲完一杯cup撚住嗰一shot。
無記錯係迷宮篇天真征一話噬謊者同賭郎人員換衫講嘅
夜行同切間爆完手攤喺地嗰一刻張圖好有問題。。。
啲手指明顯多過10隻
問題係規距太覆雜,搞到有少少亂
同埋神奇直聖女到一個點

結局太急住收尾爛咗
只係記規則都記死
呢套啲痴線佬都真係好痴線eg 船長同鐵塔追殺蛇女條友
一早暗示咗門倉無死到。。。
喺嗰迷宮篇之前有個告示牌寫幾多人死咗,迷宮篇完之後就加咗2(嗰陣噬謊者吧有人對比出黎,話肯定門倉無死到)
屌,講開就火滾。。。

一開波門倉贏夜行fake到我呆咗
我嗰陣諗唔可能最後嗰場搵二打六主持啩?
你講邊個位唔明,依到一定好快出到個懶人包

貘係鐵塔暈低個陣發個個夢,要重睇第4次先睇得出啲線索,一早放曬伏線
除此之外,佢咪叫咗90號主持人當無見過佢(仲搵伽儸打低佢)去選擇一啲有機會做到零號嘅主持人囉。
好憎黑化+顏藝門倉
但佢實力真係好勁,連真鍋都打贏埋
想知最後係咩契機令佢稍為變番正常?
北斗神拳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞