噬謊者 不亞於鋼鍊的神作

951 回覆
222 Like 46 Dislike
噬謊者真係動漫台月經post 嚟

個人幾鍾意純悟呢場
簡單得黎型到核爆
睇佢打鬥先正
呢篇最大用途其實係帶出呢套漫畫真係賭命,
唔係Liar game果d不溫不火既賭博
同時亦帶出暴力係呢套漫畫既重要性
我睇到鐵塔篇先知夜行妃古壹同夜行丈一係兩個人嚟前面廢坑篇同隧道混戰睇到一舊雲
垃圾
垃圾嚟唔好晒時間,高中生打埋成個集團中二病到死,玩埋啲低b小遊戲扭橋又唔精彩
可能受噬謊者影響,主角身後面會企堆西裝友,但全程做佈景版,到結局同boss開拖一下秒晒
好好睇
太多字同埋啲規則太複雜所以沒繼續追

全套其中一個高潮
鎖係水入面賭空氣
求分享
大把唔係王道漫都整動畫啦,少fans先係最大問題
識小小棒球會推介超智游戲One outs
完全唔違反棒球本身規則咁去用腦
LiarGame個作者既前作
不過老實講個人覺得高質過liar game好撚多
只係因為棒球本身係香港唔受歡迎人先小人鍾意
最簡單可以睇下391 392一個兩話既小游戲
中間佢地用咩做賭注果d你唔洗理,淨係睇游戲過程
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞