噬謊者 不亞於鋼鍊的神作

951 回覆
221 Like 46 Dislike
因為迫神自己都玩開業餘格鬥嘛
要睇現實派就要睇佢新果套巴突克啦
不嬲有追開
好正
好想學
但四眼佬+黑警高層 有真鍋做打手 唔係已經穩陣過貘咩?
Anyway, 呢段都好有意思,間接令黑警進行賣出不在場證據嘅勾當
間餐廳係名人會所黎
如果鬧事既話好易比人發現再傳出去
4眼呀伯唔想自己個仔輸咗股份比人知道
原本計劃無聲無息咁解決左護衛之後再用暴力要脅獏主動放棄股份 (唔放棄都可以無聲無息咁整暈佢再軟禁佢)
但既然獏(阿明)已經洞悉左呢個計劃 即係只要真鍋再出手就會將事情鬧大
明白真係要了解哂來龍去脈先知咩事
諗返起初頭睇呢套野,第一下覺得貘好撚屈機係玩紙迷宮果陣用以下犯上個日期去
其實個軍火商點解洗白得咁快+咁落力幫梶 同 噬謊者
玩公牛的子宮佢都一心想同梶一齊贏
我都認同呢個算係佢第一個會睇到令人‘嘩屌!’一聲既計謀

加埋樓上提起提到後面先知原來逃罪系統係佢親手播下既種子就更加cls
其實都唔算洗白既,純綷係佢暫時跟貘team行動咪唔會做咩壞事,而且梶話佢唔同其他壞人一樣果陣佢都否認,佢都知自己係殺人無數傷天害理

至於點解幫手可以算係利害關係一致
咁佢比ideal追殺有人投靠緊係最好
雄牛子宮佢都被逼參與,講到尾都係保住條命重緊要,同梶合作先係贏同保命既最佳辦法

重睇睇到呢到答到你小小
睇唔明紙上迷宮
的墨水筆係點印到比雪睇到
對手寫完對摺 會比主持
咁點解會印到比雪睇到?
張紙有古惑,會對油性有反應
雪果張紙乜都冇畫,對手用油性筆畫完之後一齊擺入個套入面等對手個迷宮會印左落自己張紙到,咁主持人確認完比返自己果陣張紙就會變左一張印左對方迷宮既紙
哦 明白
睇呢套嘢真係要慢慢睇。。。
正確
一飛住睇就一定會錯過d重要野
每一格都可能有伏筆/細節
塊玻璃同條褲真是絕
個作者係咪漫畫界入面最好打
唔好話真打好唔好打先
首先搵唔搵到第個咁fit先
塊玻璃追live個時完全唔明
咁老實講條褲你就算留意到都1000%唔知咩黎
不過塊玻璃真係癲
明明成格大特寫但都真係留意唔到
個陣好多人已經推測佢收埋個空氣

不過最後作者又玩尻讀者
明明最近先重睇完但已經唔知你地講緊咩
即係代表你要再重睇
你地講塊玻璃我知邊到
但條褲係咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞