『薪火post』BNO 續期資訊(82) 真係唔好狗衝 先睇2樓 再睇DOC 之後再問問題

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
之前可以擺14日
「朋友」係百搭嘅
自己搞掂啦,你先至係申請人嘛!
佢自己俾錢退英吖嘛,自動取消咪益咗佢!
想問下各位巴打," Which is your passport issuing authority? " 係咪應該揀other
唔明,姐係14日後都未轉 應該send email問?
Sor自膠,原來係下一頁有寫,thx巴打
同埋我想問,暫時未搵到副簽係咪都send去博下,過左18年未續期BB相
我自己簽左諗緊佢地使唔使簽埋
原來唔使 唔該巴打
洗唔洗加埋reference number落去d文件度?
一個都冇轉先問喇
直接寫上去都得?
就係一個都無轉
基本上100%要
如果搵未續期BNO(都係BB相)既申請人係咪都唔得?
諗吓自己點解要續bno?想搵著數?定覺得生命安全受到威脅?如果係後者,你會唔會用盡生命最後一口氣,去搵個人同你副署?假設你交晒文件pe睇完爭副署叫你補,補咗一定批,會唔會多一份勇氣,死返份副署交俾人?
你唔驚佢哋做嘢俹簁咪乜都唔使做囉
有效護照副署人呀!
哈,係咪應該開個教人退英post,推到全世界blue object都知,到時佢哋鬥愛國要表忠就好玩咯!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞