『薪火post』BNO 續期資訊(82) 真係唔好狗衝 先睇2樓 再睇DOC 之後再問問題

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
都夠做死hmpo
睇DOC
睇頂置
肯定有舊BNO就比錢喇
NIL
當搵唔到舊BNO直接比錢
印出黎簽就OK
我就係用呢招check 左佢HKID
(06-96)
BJ同保守黨加埋中共加持下DHL 是日情況
DHL Keep住繼續人多

由呢幾個禮拜睇我保守估計每日有5000-7000本UK passport 由香港運去Liverpool而且個量多到可以一個櫃由香港直送 Old Hall Street. (年頭去過門口睇個, 大樓係海邊而且好靚, 地下專做快証. 成個area都係做同身分國籍有關嘅野.)

我前兩日寄過一次最平果個只需要一日就到左
而上個禮拜國安法後第一個工作天寄就要3日

由DHL簽收到HMPO有confirmation received 要5日
SAR 攞料都係大約5日左右.

利申:淪陷後出世冇英籍
請問有無人試過幫你副簽個人係拎過期bno 但成功左
呢啲咪攞命lol

我呢啲淪陷後出世就真係無啦🤦🏻‍♂️
幫人做到隻狗就有份
FEDEX親自去寄
DHL早上9點派籌
我想問自己出世紙比副本(彩色影印本)得唔得?
定一定要核證副本?
難講
想問下 老豆老母離左婚 無結婚證明 係咪照交離婚書就得?
同埋民政署係咪有得搞核證副本?

唔好意思 睇左doc都有疑問 請屌細力啲
FEDEX網上開ACC,入曬資料print曬label出黎拎去門市入信封
Total:210
用DHL攬炒做咩
佢話要結婚證書,無咪寫信解釋囉!無人想知你父母現時感情狀況!
由於hmpo有遺失正本前科,有錢可出核證副本,無錢可彩影做副本,影像要清晰唔過底,底面都要影,可以手機影自造成A4文件。但hmpo有權要你補正本。如果真係決定俾正本,為減風險,請於所有文件上標示pex no,以免散失。風險自決!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞