『薪火post』BNO 續期資訊(82) 真係唔好狗衝 先睇2樓 再睇DOC 之後再問問題

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
其實呢,追 post 追多一兩個啦,真係唔只你一個問架
宜家人哋 wfh,個審批速度係會慢啲,佢又冇收埋個 apply now 掣,你唔驚咪去囉
有無巴絲呢幾日寄左DHL同Fedex
係咪預約好爆
要去排籌呀真係
我想問如果搵專業人士簽 其實洗唔洗證明?
我寫唔見左
身分證大法我符合哂3個條件。

1995年出世
我記得你冇申請過係冇得拎翻
有咩就問喇
不論dhl定fedex都有得直接call人上門收件,尤其dhl門市排籌個價貴叫人上門收件唔多兩舊水
英國人係英國,我係香港,一時唔小心撳錯
Thank you for your email in regards to having reported your British National (Overseas) passport as lost.

Unfortunately, we are unable to provide progress on this. You do not need to wait for this reference number before applying for your replacement.

HMPO比香港人玩爆咗
副署人只係需要係你份countersign form上面簽名,份form 上面已經有你張相,你唔需要再提供相片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞