『薪火post』BNO 續期資訊(82) 真係唔好狗衝 先睇2樓 再睇DOC 之後再問問題

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
啲廢老乜都唔識出嚟 seek attention 啫,笑吓好啦
上星期三寄左, DHL TRACKING個到都話到左
但BNO 進度個到無更新到 是咪正常
武漢肺炎無乜人做嘢兼續領潮呀,等下啦,收咗你件都無可能同步update架,淨係收你一份咩,要拆架嘛
Thanks巴打, 慢慢等下先
支共又發癲
中國嚴正警告英國,若繼續給予BNO持有人通往居英權的道路,將有嚴重後果
https://lih.kg/2052695

總加速師
問返轉頭 唔填british 填咩?
想請教一下,去到When was your passport issued, 同埋 authority 果度

但係本passport 因為有相果一頁damaged 左(以前比老豆惡意剪爛)

所以睇唔到 issued date 同埋 authority , 但係要再下一個page 先可以報damaged, 咁可以點樣填
邊一款年代設計嘅護照?
點樣分
第4頁有吸印 passport office hong kong 72
同埋有個1999年時去過旅行既入境印,我諗應該係最舊果款?
上星期六寄,同你一樣
唔好意思,我有個低能問題,我想問身分證底面分開2張印有冇問題
另外我想問下住址證明用中銀statement係如米唔得?
想問HMPO通常簽收幾耐之後先會係個status check度update話documents received?
Chinese

呢條撚樣
惡意整爛?
【「大波 Man」、高松傑赴英國領事館 撕毀 BNO】

有冇得阻止佢地report lost?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞