『薪火post』BNO 續期資訊(79) 頭先錯版,先睇DOC再問問題

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
Stuart Lau
@stuartlauscmp
·
3時間
Two influential European business lobby groups have spoken out against China’s national security law on Hong Kong, which has just been endorsed by China’s ceremonial legislature. Germany is now under pressure to act, ahead of the EU foreign ministers’ meeting tomorrow. Thread:

兩大歐洲商會 反對香港國安法
未搞宣誓
而家難度高左咁多既⋯
周庭 Agnes Chow Ting
23分鐘 ·
【日本政府的強烈表態】

今天下午,日本外務省傳召中國大使,直接向中國表達有關國安法的「深切憂慮」。日本外務省表示,香港在一國兩制下,維持自由開放和民主發展相當重要。

這次直接傳召中國大使會面,在日本相當罕見,應是日本政府在歷史上就香港問題最強烈的一次表態。

直接傳召中國大使會面
多人續
其實齊件基本上唔難
係多人一齊又武肺
啲人又唔睇doc
都話課金咯!中咗獎仲喊乜鬼呢?你究竟明唔明封信講咩?使唔使搵人專業翻譯?

Your passport has been cancelled !返去搵返你英文老師,叫佢幫你解,順便叫佢幫你副署!
只有英國當地住,而地址於hmpo有記錄先可以online 副署!轉paper form啦。
佢係咪英國續證先?一般香港人於當地如果無續過證,無當地地址記錄,係做唔到online!有續個地址仲要對應當年嗰個先機會大。
上年搵個渣特衰既朋友副簽都得,今年係咪會唔冇咁易呢
轉咗新系統,仲簡單過之前!文件最重要係本舊bno,副署就真係要開口搵人,唔搵唔知揸外國護照朋友多!
越近期,多咗特衰彈,可能孟晚舟搞臭咗特衰了!
易果時你唔續?
我搵唔到其他人 搵左個特區嘅幫手簽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞