『薪火post』BNO 續期資訊(79) 頭先錯版,先睇DOC再問問題

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
搵到你個RECORD就快
有冇人有彈要interview果句?
其實係咪唔洗理果句野,
就咁寄齊文件過去就得?
見doc冇提及
1日就收到個email
我都係幾年前續左,而家要幫人搞,玩法變左好多?
我都想知 如果無bno既 應該唔會有ref no.?
即係有bno嘅意思?
唔駛理啦都未有人INTERVIEW過
冇曾經有過bno唔會有ref no
lm
May need to have an interview是指需要副署。

如有面見,請欣然赴約,並返嚟報告,因為將會係第一次!全薪火POST都會注視你嘅報導!

BTW呢度咁多次出呢句,至今未有面見!
lm
叫左朋友副簽,但個postal code 入乜都唔得可以點做
其實我覺得最煩都係好耐冇續重新續翻,如果正常續應該唔難
講真識睇英文嘅就咁對住個系統都續到,如果我宜家先續翻嘅話自己落手落腳填一次應該都冇問題
網上副簽?
係啊,好似而家剩係可以網上搞?
thx bro,
準備文件先
use paperform
FEDEX 聽日如安排到取件,仲趕得切6月1日嘅飛機,大家齊嘢就快啦
RTHK's The Pulse 現正直播。

With us tonight in studio is last governor Chris Patten.

https://www.facebook.com/RTHK.Pulse/videos/2648425598759009/
0319批左
岩岩SEND左email俾我有資格續bno好感動
但本證已經唔見左,漫長既補領續證之路來了
3月18 佛系等待
Sunday Express單野一出就知會出事
我個friend有英藉,唔知點解都幫唔到我副簽,話not meet the criteria to confirm my identity
如佢住英國 網上填form時入佢個email
passport office會網上問返佢問題
好快過到關喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞