《香港傭兵》(47)

1001 回覆
13 Like 0 Dislike
姐姐會幫你㗎喇
幫都起唔到 會唔會好對唔住姐姐
你都係切啦
唉屌 睇嚟我要搵牧師告解
改造成幪面超人第一步。。
志同道合
只會加深你嘅罪孽
咁我都係做返個普通人
又係喎 屌世事都給你看穿了

前日食完呢一餐,果晚發夢自己有一把可以調校的激光槍,幼光朿可以穿甲,粗光可以一照令建築物燃燒,仲有隻時間停止陀錶,跟住停左時間,做左好多人想做而唔敢做嘅野之後,再恢復時間,不久聽到街上歡呼聲然後醒左。。。
早切早安樂
溫英文
時候控制play
唔切得唔得吖
同囡囡一齊溫?
好 搵咗成日TG Group 冇J圖好J 講嘢又悶 一啲都唔好玩
邊個呃鳩我話TG Group好好J
等文
好耐冇見喇J
飛腸
呢排被女朋友徵用
咪少咗上水
你就好啦
有冇織頸巾俾你條J
準備出喇

上回講到飛揚上車拉埋個司機出嚟。
司機對腳早就俾飛揚斬斷...喺哋上爬!
飛揚就殘虐個司機!要佢講出同黨匿咗去邊!
但個司機頂唔到幾多嘢就收咗皮...
而家啲人真係唔捱得~
飛揚上車拉埋兩件屍體出嚟,又喺車上睇睇...有血包?
唔少血包喺車上...
飛揚嘗試幫手剝皮...但都係交返俾綽姿啦...
「咁都想偷懶?」綽姿接過飛揚手上塊人皮紋身...
『唔係...』飛揚擰擰頭...『只係...劍術方面...都係你比較厲害...』
假如...假如要飛揚用匕首嘅話...可能會就手啲...
之但係用匕首嘅話...又血淋淋咁...冇用精神刀刃一片冇血咁方便...
「好...」綽姿點點頭,「由我嚟剝都好...免得俾你剝到爛晒...」
『嗯...』講真嗰句...完唔完整對飛揚嚟講都唔重要...
報酬唔重要...
飛揚只在乎...殺人...
只係殺人嘅同時...又可以賺取報酬...喺唔礙於飛揚嘅興致之下...飛揚都樂意配合...
唔破壞紋身嘅完整之下...殺人...盡情殺人...
跟住嘅劇情發展又會係點呢?

準備出文

我望一望橫瞓喺石壆前嘅白色輕型貨車...再望一望十字路...

『我哋而家應該去...醫院...』我再望住新墟嘅方向...

「醫院?」綽姿收好啲人皮紋身後...行到嚟我身邊...

『嗯...』我點點頭...『我睇佢哋應該係有唔少人...喺醫院...』

「佢哋喺醫院做咩?」綽姿同我一齊望住新墟方向...

『我都唔知...我都唔肯定...要再確認...但係睇車裡面嘅一箱箱血包...過去睇吓先...』我再望上斜路...望上杯渡...

應該就冇錯...
「嗯...」綽姿都點點頭...

『好...起程...』我立即以忍步跑上斜路...向杯渡方向跑...

綽姿都立即跟喺我身邊...我哋兩個就以忍步極速喺馬路上跑...

沿住條馬路一直向上跑...好快就跑落去新界環迴公路...

同綽姿喺寬闊嘅公路上跑咗一陣...

“吱!”就已經聽到電動引擎聲...

“吱!吱~”仲要唔止一架...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞