《香港傭兵》(47)

1001 回覆
13 Like 0 Dislike
紅黑龍幾時出
仲有咩討論
新㗎 好似diablo咁落地洞打裝
要搵日本妹做探討
暑假又有其他大作等緊你
等緊高達
屌佢笨大
真係唔知買唔買好
又唔係最新嗰隻 但又好想玩
話晒都唔使好似之前隻垃圾咁逐部機買dlc
就算之後再加dlc 起碼一開波就包晒街機出咗嘅機體先
係吸引 但又覺得好搵笨
笨大真係笨大 永冇死錯人
好鍾意高達系列
但係依家淨係出垃圾game
你睇下隻new gundam breaker 咩料就知
笨大係咁㗎喇
知班死忠fans垃圾都照食 咪挑戰佢哋嘅底線囉
唔止高達啦 所有動漫都係
手機game唔多講啦 出喺主機嗰啲模組膠撚到
一係就逐隻人買dlc 真係cls
成五舊水買隻game返唔包人物㗎?
你睇龍珠fighterZ(個名係唔係咁?)屌佢老母出一隻人俾一次錢 冇撚嘢呀化?!
鳥山明出名懶 頭髮改隻色就叫另一個境界
笨大就將呢個境界升華 頭髮改隻色就俾多次錢
屌啦
早排仲要捐兩億(好似係)俾WHO 屌真係收收皮先啦
bandai真係垃圾到一個點
我細細個就睇我老豆玩gundam next plus
大個啲就同佢一齊行模型舖同埋打高達機
去到日本旅行入機舖第一時間都係搵下有冇高達玩

屌你出咗隻gundam versus諗住同我老豆一齊對打玩
點知連雙打都冇,啲機又垃圾
見到佢哋出咩new gundam breaker好彩持觀望態度冇買
睇完啲伏game評屌撚咗出聲

隻新龍珠game我玩都係當重溫啲劇情
菲利篇都叫好好地
布歐篇全撚部都係cutscene嚟
一開頭仲貪過癮買埋季票
update完發現只係多咗個頭髮顏色同埋招龜波氣功長撳可以keep住出
伏到一個點

呢幾年都冇咩新game真係好值得玩
諗過印象最深都係spiderman,zelda,mhw 同埋re2 remake
笨大Fans向 我已經說不了
佢老味個機戰又係
每出新一隻 只係減少作品同加返原本應有嘅作品落去就算鳩數
啲模組同招式動畫可以同上一種完撚全一柒樣都夠敢死
唔標明係新 你仲以為show緊上一集
鬼咩 啲廠商轉晒去手機game 啲家用機一年得幾隻3A大作
gundam breaker 淨係玩過 2,聽講係最好玩個集
以前打exvs同老豆聯機玩好開心
出exvsfb開心到瞓唔著,本攻略本keep到依家
到出gundam versus嘅時候認真屌撚咗出聲
依家都對高達game保持兩米距離

睇怕新果隻高達都凶多吉少
好想玩番高達,無人同我玩呀
街機移植ok嘅 係舊一代嗰下好似有啲又俾笨大搵笨姐
我想返翻去DX年代
仲記得有兩個新兵喺我背後話:「呢部機打到仗㗎咩?運兵㗎咋喎!」
我回頭一笑:『俾你睇清楚運兵機點撳住高達嚟打~』
嗰部運兵機就係龜霸
最後校對中

上回講到日倫話而家要趕返入特殊區先。
因為今個月七號,老解就封城。
綽姿話估計老解會喺七號嘅0000進攻特殊區。
因為西貢攻防戰嗰陣都係咁嘅情況。
真係要入去大混戰咁刺激咩?
綽姿都決定要入返去!飛揚係綽姿嘅隨行者就當然跟啦!
而羅羅咁愛飛揚哥哥~佢去邊羅羅都會跟去邊㗎啦~
Call定黃生,一行人就作最後準備!
落到樓避開老解耳目就上黃生架七人車!
黃生色迷迷咁𥄫綽姿同羅羅~
屌...男人都係鹹濕...仲話自己有仔囡...
黃生話呢幾轉真係好好搵,係啱啱開始先少返啲Call~
黃生仲話車埋飛揚呢轉就收手㗎喇~
『真係又要多謝你...』你咁好人...希望你真係唔好因為貪心而冇命啦...
「客咩氣吖~我多謝你就真~」黃生望一望倒後鏡中嘅飛揚...又望望倒後鏡中嘅羅羅同綽姿...
除咗貪婪之外...色慾都好容易令人喪命...
咁危險...點解啲人都仲係咁鍾意接近?
係因為唔怕死?唔知死?唔識死?
係因為...死都值...
人類對死亡真係睇得好輕...
或者...係人類太少機會接近死亡...
就好似家貓咁...永遠都唔覺得亂食嘢會中毒死...瞓得太冧會俾獅子老虎叼咗去...
人類...總要重複同樣的錯誤...
跟住嘅劇情發展又會係點呢?

準備出文

“吱...吱!”一路向住深井方向駛過去...

大至上都好順利...

就算遇到解放軍嘅路障...只需要減少少速...都唔使停定查...總算可以直行直過...

大概都係因為黃生喺呢段時間兜過唔少客...出入過唔少次...班解放軍都費事查...

非常好...一切都依照住預先構想咁進行...

最好就係...一直Keep住...Keep到返到入去特殊區...
“飃...”上一上橋...駛離葵涌...望一望青衣嗰邊...又望一望荃灣嗰邊...

已經唔覺眼有車輛進出呢兩個地方...

就連解放軍嘅軍車都唔多...

照咁睇...要留嘅就留...要走嘅就已經走咗...要設置嘅都設置好晒...

我哋...應該就係最後...一批...

“吱~吱...”喺暢通無阻嘅公路上飛馳...好快就嚟到深井...
“依...”黃生停定喺深井入口...

「喂~又再多謝晒喇喎梁生~今次真係最後喇嘛?」黃生由倒後鏡中望一望我...當然唔少得就係𥄫多綽姿同羅羅兩眼。

『嗯...真係最後喇...』我哋四個都解開安全帶...

「嗯~咁一路小心喇~」

『嗯...你都係...』

我哋四個都落咗車...

“吱!吱~”望住白色嘅七人車駛去...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞