《香港傭兵》(47)

1001 回覆
13 Like 0 Dislike
跟住啲鈴鈴聲去搵
又偷婪 又色慾
可能今晚就置諸死地而後生
flag
黃生FF
兩個女仔都著住件大䄛
裏面係咪真空㗎
係咪放咗玩具喺裏面
定係頭先玩SM有鞭痕
why not all
希望在明天吖嘛
七罪宗有兩樣已經極危險
兩對情侶互玩
好淫亂喔
特殊區係咪仲亂過青衣㗎
立即想搬入特殊區
老婆
我部車俾解放軍徵用
月尾之前應該都返唔到屋企

特殊區 I am coming
解放軍封城
即係三合差唔多出現

「地動山遙 神秘的黑牆
超自然科技保護屯門 元朗 天水圍
昨晚零晨十二點,解放軍包圍屯門、元朗、天水圍的第七天。
正當解放軍準備強攻之時,突然地動山遙,地面隨即裂開,一道黑牆由裂縫伸展到天空,把整個屯門、元朗、天水圍包圍著,與外界隔絕。
解放軍發言人稱這道不知明的牆不是他們的軍備,亦不知道這度牆的來龍去脈。
現正準備相對對策,暫不能對外公報。
地質學者說這地震極為不尋常。
黑牆由裂縫伸展到天空時,即發生地震的同時,可感受到震動的地區就只有距離黑牆一百公尺以內,一百公尺以外就連半點震動也感受不到。
以黑牆四周的損毀情況推斷,這次震動至少也有黎克特制6.7級,這個對地質學來說是不可能的。
有專家指出這道黑牆並不屬於地球上的物質。
其表面有黑洞的特性,可以把部份的光吸走。
以這種長度及高度,不可能一朝一夕能建造出來。
相信很有可能是外太空高智慧生物的超自然科技所創造的。
政府發言人表示,因現在不明因素太多,完全沒有有關黑牆的資料,不知道會否有如核幅射般的放射性物質危險人體健康,政府已決定把該區交給解放軍控制。
由解放軍全權調查給保護該區的安全。
有市民在網上看到有關黑牆的相片後議論紛紛。
網民“插得好入”指這次革命成功了,外星人也看不過眼,要來幫我們推翻共產黨。
另外網民“向共產黨打j”指要想辦法逃到黑牆裏的屯門、元朗、天水圍,這三個方是香港人最後的樂土。
看一看日期...2035年2月6日 星期二...相隔約78年前...這一天就是三合成立的日子?!三合就是指屯門、元朗、天水圍這三個地方嘛?!

仲要講到無得返去特殊區
入咗去真係唔願返出嚟
時間吻合
依家時間係1月31日?
2月5日吖
解放軍包圍屯門、元朗、天水圍的第七天

咪話咗單新聞唔準㗎囉
係有心引李飛揚注意㗎嘛
唔好咁執著細節

譬如23條 國安法遲早會出現
但係唔係大粒墨嘅話就未必會而家出現
飛揚會話不愧係高才鳩
仲有冇多啲tips呀大師
高才鳩真係高才鳩
我都話你hack過我iCloud 㗎啦
你都感受到高才鳩嘅厲害呢
只要參透到高才鳩嘅說話 你就明晒個故想講乜
係 見到好多閃卡
我們是朋友吧
你記錯咗喇 我iCloud 冇相㗎
相轉string
當我盲㗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞