連登巴膠怒屌港共擴疫製亂保党铁暨914應該渡船街右轉佐敦道專區

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
如果281X開回程兜完錦泰好似289K咁轉去馬料水,點睇?
沙田交通關注組 Shatin Transport
4 小時 ·
成日區鬥,巴士公司同TD都笑鳩你啦。
以為鬥贏隔籬區就會多咗車?唔係零和遊戲嚟架。
兩區一齊向巴士公司施壓要求加車唔好咩?

翻譯:我濱景唔撚係搶你車,MOS要車自己求老九R
87D、81C、281A問題真係可以無限loop
307係九城聯營
整個606/608/613 <> 307免費轉乘就算啦
厹表示當年咁辛苦cut到70/X
搵373兜囉
大把加密空間啦呢兩條
仲有270B
嗰架MG470係咪已經殘到乜
有時都唔明大窩西個幾條爛鬼村落憑咩有咁好
大把其他類似地方得個一條駁腳線
佢已經有74D (N)373之類
咁耐以黎淨係坐過一次,仲要係好多年前
當年表現真係好驚訝,BW上斜都可以推背
其實正路係87D沙醫/恆耀直出 換281X第一城上公路
然後富豪以南咪當281B全日兜埋顯徑搞掂佢就算數
人地要87B延長佐敦,281B入顯徑把炮
論村仔,亞公角獨攬最多巴士線,除681外其他馬鞍山全日線獨攬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞