連登巴膠怒屌港共擴疫製亂保党铁暨914應該渡船街右轉佐敦道專區

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
唔介意行車時間唔係講要行680條路,係講緊行電車路同東廊塞車嘅比較,即使有機會慢咗但唔會慢好多,對而家仲搭緊680X嘅客嚟講無乜分別,只係時間花係上路塞車定下路停站。

你嘅「提議」係要將直去馬鞍山嘅車兜落沙田,行車時間係幾乎一定比而家慢,到時所剩班客就真係比你趕走哂啦
你肯定而家680X會頂閘入東隧?
我懷疑有歐三躉嘅時候, 基本上九巴同丹尼士已經接近完成開發 Enviro 500, 所以只係買少量舊設計歐三躉, 等真係有新車先大堆買
19 rpp 話減班俾980X
你點睇?
但去到後期九巴連一部曲梯e500都無
咁點解揾680X找數?
再講
106P下繁北行本來都唔使行QB太古
101X都被建議兜中上環,彩虹
話時話
980X有冇諗過加車係馬市中途起載
106P,101X仲要係一定慢咗
到今日2020年九巴都仲係攬住條直梯
公主道,窩打老道咪又塞到傻
碌北角起碼擴闊客源
資源佢想加就加嫁啦
你話cut咗680X逼銅鑼灣返錦英打黎地方嘅客搭680仲唔係要馬鞍山車陪兜沙田?
不過如心真係有人上
再重新一次,用680X做埋北角係想唔大影響行車時間嘅前提下增加客源,如果做大咗個餅,天降資源去加車有咩問題?呢個係良性循環,客多咗自然要用多啲車
兜入去成十分八分鐘,先食到幾個客
咁做唔做都罷
行紅隧定北角都只係“可能快咗”
但邊邊客源大啲
好明顯
前面少左幾多客先
龍運仲攬住
死要面strong hold等到有方梯
早就倒哂落海,開25-35仲要兜荃灣市
日日海鮮班次係人都地底見拉
你話好似早六七年咁,玩定點真係定點到,可能仲有人會等下嘅
依家當ETA係萬能
30X行漆咸道搞定點,不切實際
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞