連登巴膠怒屌港共擴疫製亂保党铁暨914應該渡船街右轉佐敦道專區

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
屌如果條友真係住濱景 點會唔知樓下違泊去到咩程度仲建議A41喺濱景開 佢係覺得有多條線喺濱景做總站就可以冇違泊
我知 rpp建議A42石門開 rpp個建議唔洗經內街嗰度呀嘛 但係佢個A41係濱景開經石門內街然後上黃廣 酒店同黨鐵橋下面嗰啲幾多車泊街呀大佬
第一城近城門河啲座數成日都可以食兩家茶飯

講番正題
俾佢咁改法
濱景走咗班車慢慢拖住喼行去第一城都搭得番班車
呢條新A41完全係980A翻版
只係區內再行多幾條街
如果計成個沙田區
馬鞍山有着數
雖然以沙田路況兩繁未必快好多
基本上最大贏家就係而家冇全日機場線嘅小區
懷疑沙田交通關注組馬鞍山人有份
成日建強行城門河東、馬鞍山分家
你叫佢咪撚戇鳩啦
最簡單就係A41田心上公路 加車 做大線
A42 水泉澳顯徑六美 輔助A41
整條A48咪河西自己搞撚掂佢做埋大學好咩都好
加到上段最密10-15 唔好有20咁慘
沙市啲客咪又係本身282/284/81K/88K倒過嚟有幾多真係本身沙市上面
如果廣源碌河東碌到田心 開30?唔好玩啦屌
反而水-徑-美嘅A42開30-60都可以算仲慳咗車

基本盤應該係河東河西各20
其實係咪都抽E42車㗎啦
呢樣又唔得果樣又唔得
咁不如叫人上青沙轉車算數啦
抽2架e 仲有8架天跌落嚟?
問題係沙田版圖太大 東一角西一角 兜曬就慢唔兜又無客
屯門兜得嚟起碼順路
偷到盡都係得22部車
要泵比3條線 除非20/30/60各一㗎啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞