連登巴膠怒屌港共擴疫製亂保党铁暨914應該渡船街右轉佐敦道專區

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
你又有道理,咁一係57M拉過去一係59A停屯轉
嗰班去晒葵涌交匯處等車啦
門口有車吸引過行幾個字去等車既
況且貨櫃碼頭咁大,唔係度度都好方便行到去
人哋本身講緊下繁幾班特車,你自己拉埋全日線嚟講,
唔係盲撚係咩?

其實你使唔使睇下醫生啊?躁狂症?
成隻癲狗咁,呢個post就嚟咩人都俾你屌過晒,
你邊撚個啊?寸撚到成個柒婆咁
唔好話人哋啲建議on9啦,
根本有啲方向值得討論嘅,都俾你屌到冇晒癮,
點撚樣討論啊?
不如你自己開個post,單機講自己想講嘅嘢啦柒頭
同埋59A應該大涌道>大河道出青公
你30秒一班d咸魚上得晒唔洗留後話撚之你出AM定12800 tim啦
依家平均班次疏左每部車車既人又少左
留後就自然多左
點樣無關係?
改行英皇道係因為下繁東廊塞,
咁如果307本身有下繁特車,
或者你做到淨係下繁改,咁咪得囉。

人哋由第一個comment開始就係講特車,
郁一條就代表全部同類都要郁晒?
咁幾年前又唔見大埔跟沙田一齊開西隧回程?

仲有唔撚係我個人利益,
因為我下繁係唔撚會搭307㗎柒頭
同埋點止呢個建議,以前每個人提議得都俾你屌,
你自己玩重組建議就得,人哋改就on9,
返屋企含撚啦
FF撚可唔可以返去精神病院
CT6-8 得嘅,南面睇下興華街西(有埋車廠同海盛邨)同荔寶路點。CT9就...
咁88R都係七個字中環到第一城
一定快過東廊東隧觀繞老隧

東隧民康街上已經等於打尖
頭先中環見架白電牌307
之後有架690轉出嚟,結果架690一上東廊就高速放甩車龍入面架白牌307
咪撚兜啦,
嗰位巴打一開波淨係講6班680X,
係你自己覺得改一條=要改晒所有同類,
拉埋啲307、603嚟講

仲有,如果我搭唔到907C,而東隧、觀繞仲塞緊嘅話,
我係真係唔會搭307,不嬲都係咁,
你講得一啲都冇撚有錯

點解平時其他人出建議都咁多人屌,但我淨係嘈你啊?
因為你講嘢特別乞人憎啊屌你老母,
下下好似其他人殺撚咗你全家咁,
又唔係真係次次都有道理。
自己俾得意見,又唔俾人批評你啲意見,
十足十啲大聲夾冇準嘅藍屍,柒咗就話人唔民主,
返去做藍屍啦屌你,性格一撚樣啊
我有講埋681P,621
講到603
個人覺得可以抽幾班開603A回程
至於307
有307P仲經黎做乜
學條友話齋行紅隧好過
揾681行紅隧都得嫁
673?
城仔唔介意既咪行囉
fine我承認可以循序漸進
不如680X呢度完咗佢啦好嗎
唔想再嘈
原來66M+66X啱啱好掛曬22部man
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞