連登巴膠怒屌港共擴疫製亂保党铁暨914應該渡船街右轉佐敦道專區

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
死左佢算拉
空車個陣又可以有鬼
坐爆哂又可以話有1x個位
+-一個半個都仲忍你,一時keep住59,一時keep住0,咁多部壞咁仲有咩參考價值
一時時,呢排都見過有啲係work
一單撞車全區攬炒
796P都有鬼車
搞到尚德30人排隊
十點幾都可以坐滿出將軍澳
起動九龍東 將軍澳應該大爆炸
星期六日葵福道唔會多客,同大河道、楊屋道會塞到傻
265B成日40-50分鐘一班 人地通宵車都出左3發了
用66M拉長 荃鐵後依你咁行法咪得
直接57M 66M合併好過啦
兩條累鬥累
59A+57M合併好過
直達青衣去葵翠
個人覺得619X應該行返秀茂坪道

其實而家城巴對於秀茂坪邨秀程樓呢個站都有補充地點資訊,就係秀茂坪商場。好多班次都起碼10幾個秀程落然後入商場

反而行秀明道難啲做到寶達邨同埋安達,呢啲反而先係601傳統上難做嘅客,因為太慢

所以如果單純講返順利就唔入秀明道似乎仲好,去中環如果要加服務時間就真係可以考慮入秀明道嘅,始終秀程個站完全冇存在感

不過下繁城巴加班都係冇晒影,係早排1737同1801中間攝多咗班就唔見有其他改動

始終佢都要逐步加班,繁忙時間班次都未夠密嘅時侯好難話一嘢過大幅加班同加服務時間
57M經屯碼區既話 屯碼後會行逆向先上屯門公路...
57M改兩味,其餘時間66M 15分鐘一班
不如拉埋690行山
再癲啲
57M 66M合併
平日經葵福路去葵鐵
假日行返青山公路
59A拉去貨櫃碼頭
你想發動第三次世界大戰?

請善用238M大法
咁改法唔幫得幾多
不過下繁城巴加班都係冇晒影,係早排1737同1801中間攝多咗班就唔見有其他改動
竟然有人知
好似開1745 私下加左班 都坐滿人
本身應該係 總站出黎就見到條隧道
但係要兜成20分鐘先入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞