連登巴膠怒屌港共擴疫製亂保党铁暨914應該渡船街右轉佐敦道專區

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
應該搵舊直改雙輪椅行醫院線啦
次次見到32H用紅車但載空氣真係嬲嬲地
多謝支持
其實我覺得621都可以經埋
諗起富亨徐生
問左廣華同勝利道乘客意見未
上繁航英皇道未必蝕就應該係
下繁英皇道塞唔塞先
星期六係咪真係有咁多人搭680X而受到影響?行英皇道用多15分鐘會令班客走哂?真係唔想行電車路嘅馬市恒耀仲可以搭681,錦英山搭鐵要左轉右轉嘅好少會轉駄

同埋你口中嘅「慢碌到北角」嘅行車時間分分鐘比維園上橋塞車嘅時間要短,行車時間短咗真係會趕客?
人地講緊下繁線行電車路避塞車同增加客源,你攞一堆全日線出嚟講JM9?
得641改得過
起碼行車時間有機會縮短,而家下繁塞車都唔係呢排嘅乾事,要搭鐵嘅一早搭咗,想一程過唔想轉車嘅亦都唔會走,所以經電車路同大隧塞車根本就係兩回事
原全唔明點解當年買得咁少歐3躉
佢灣北上公路
唔知會快定慢咗
一係馬師道上
係唔一定快咗,但肯定嘅係以下繁咁塞法港島段時間唔會相差太遠

無啦啦又講乜680取代680X? 680X係沙田起碼快正線15分鐘,再講680去到烏溪沙咩?
糖水道落 民康街上返去囉
請唔好以偏概全同埋考慮埋非繁嘅情況

當然,如果可以嘅話,307 603 673 681呢堆可以比車長揀行車路線,經維園上橋或者經電車路唔停站去到北角上橋打尖,但就會犧牲咗興發街個站
唔知點解680X停英皇道就唔得
反而可以成條收皮
如果灣北上641 同 鵝頸橋上108
兩者兩差會有幾大
去啟麗計
改路慳時間係其次,增加客源先係首要考慮。

你估班客唔會知X唔洗兜沙田但正線要咩?就算港島段走線一樣,沙田區走線都會快咗,有得揀班客一樣會搭返X
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞