連登巴膠怒屌港共擴疫製亂保党铁暨914應該渡船街右轉佐敦道專區

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
做埋彩雲,彩興姐
安達不如連石礦場,翠屏開過條
以前就得姐 而家嗰個站基本上全部都有上落
諗過 619x 彩雲彩興四順 再兜入秀茂坪商場 再去藍田
一係將啲車全部搬出去出面秀茂坪道嗰個寧波二站
空返另一個出嚟
不如直接安泰開
咁都得
咁樣安泰啲人就唔會撘
應該咁講 個個人都想自己係尾站 同埋有位坐 同快
呈+龍翔道去黃大仙禍不單行

荔枝角游泳池出面的士撞貨車尾

獅隧落斜天橋附近四車串燒
四順自己都夠做既時候做乜要搞佢先
四彩安達臣想開線既自己一條搞掂佢試水溫好過
不過我有疑問,呢啲新公屋有幾多人要過海返工?982X水泉澳果段客量如何?
睇歷史以前地面箭嘴已經係直去,只係工程期間好似試過右轉。不過唔緊要,睇返片同報告 signal plan stage 1 係對向綠燈,stage 2 係廣東道北行同佐敦道左轉 green phase,理論上可以將第一線變返工程期間試過嘅左直共用(渡船街轉左個比例好似都唔太高?),第四線變右轉專用做 permissive right turn (delay唔知幾大)、加袋口位同孭仔燈。只不過即使係巴士專用,直去經西九站都係會好啲,相反一係本身就唔應該經渡船角。
個人偏好都唔會准轉右,匯翔道--匯民道個作用係條 quadrant runway,畀埋佐敦道 three lefts make a right 間接右轉渡船街。
想學720A朝早嗰招
要回車快又唔想私牌
Btw,幾條線入哂大道東係想點
我建議姐
做啲最遠地鐵既位
720A係直接返嘉亨灣
大道東種塞唔係人咁品
冇錯 早繁係直接返
灣仔道/軒尼詩道都塞嫁啦
早繁最嘥時間都係天樂里轉左盞燈啫
軒尼詩道最多排下隊落客

洪福大帝
265B情何以堪
突然諗起幾條兜顯徑去新田圍/秦石嘅線
一係75 90C行返灣仔道/軒尼詩道
90 97行大道東
我都諗住講265B
我見到呢句都係第一時間諗起265B
諗起入NTP城隧線
呢個兜完都仲係快過晒啲對手
吹唔撚脹

柴小代表796P
NTP城隧繁忙時間有機會輸架
城隧會間封,沙市圈有機會15分鐘都唔夠兜

葵芳-沙田圍我覺得會幾易輸
796P出到九龍咪一樣
贏係贏果$2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞