連登巴膠怒屌港共擴疫製亂保党铁暨914應該渡船街右轉佐敦道專區

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
因為呢度針著齋talk ,無限loop 幾個topic
9149無尾轉?!唔撚係掛
見到九巴680x尾車依家先返到耀安 但成車都算多人 由港澳碼頭計都要成一個鐘有多先到馬鞍山 真係有優勢咩?

36B現有班次
但我諗諗下都係:
32:石象梨-葵涌道-美孚-荔枝角道-旺角-奧運站;收$6.8
32X全日:荃灣西站-大河道北-石象梨-葵涌道天橋-美孚-西廊-旺油佐尖;收$8.8,梨木樹起7.8;尖東站起$7.8

35安蔭-石蔭-石籬-美孚-長沙灣道-旺角-奧運站;收$6.8
35X全日:安蔭-石蔭-石籬-上路-西廊-旺油佐尖;收8.8

然後36A改入青山道,同31B合組青山孖寶

即係35A全日拆 然後36A食咗36B深水埗段 32X就取代曬36B/X嘅油尖旺段32X擺西站因為石圍角無位
而家嘅680X 你當係銅鑼灣返烏溪沙嘅車就得
反正都係執681雞
我反而唔明 點解681P都喺得林士街開 都唔搬埋去港澳一齊開
好多話題都係italk搬過黎
而家嘈取消690
不如碌英皇道
做炮北恒耀特快
反正咁行仲快
又保得住條線
吓 幾時又開咗條新戰線
681P碌英皇道
其實680x最差係要經晒繁忙時間東隧觀繞大隧 日日都塞到仆街
我住海之戀點解唔坐0066而要坐32x
都話下繁行英皇道仲快
屌我啲乜
再講唔停濱景富安
都仲係X咗
咁不如擺大球場 玩馬鞍山版307P/678
可能仲快
仲有濕鳩30X、33A,30X/234X碌長沙灣道非繁仲快到MK
擺咋嘛 你咪搭返0066
同埋用32X補返舊時32B
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞