連登巴膠怒屌港共擴疫製亂保党铁暨914應該渡船街右轉佐敦道專區

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
咁你有咩高見比班咸魚去接受新線
我從來唔會諗多
諗多左既係精神病院個班做乜都有意見然後屌巴士公司/同人互屌幾十版既巴膠
可以先將A車係上下繁改行青沙,非繁行城隧
之後等班客熟新路線後就全部班次都行青沙
班咸魚有可能因而會冇咁抗拒A車行青沙
站又無改到
時間無長到
路況穩定左
有咩需要「抗拒」
純粹因爲行左條路廿年所以唔想轉?
其實會唔會係你諗多左
當年開3幹屯公拉走d線屯門人肯定仲大反應
其實站又冇加減 又唔會用耐勁多時間
d 客先唔會理你行邊條路出入最緊要去到目的地
搭得機場巴士,過哂尾站都係瞓架拉
只要係keep住70向前行唔塞車,無人知嘅
當然我就唔抗拒既
只係我經常見到啲on9廢老客屌司機行青沙
先產生某啲乘客可能會「抗拒」既諗法咁解
A線無$2,少有咸魚
8幹一上公路一直行,唔似行城隧經迴旋處,keep 住70行冇人覺
避得咸魚啫,但仍然避不過有on9人借改道依啲咁小既事強行搵交嗌同屌人老母

北區on9都算你大埔跟著人on9
話時話
70X取消果陣已經俾咗幾架車大埔開74C
北區冇拎晒嫁
N373 同 N307單野已經睇得出
而家搞到北區N373 全晚拍烏蠅, 大埔N307得4班車, 全輸局面
N307咪又拍烏蠅
N373早日入皇后山啦
307全日行北角慳水慳力
大埔班友應該會瀨 N307唔入銅鑼灣
N307上埋富蝶囉
北區咪一樣可以瀨N373唔入銅記
不過678入科學園我原來已經post過sry
其實城隧轉去德士古道而家劃咗雙白線
有啲客就係咁 on9,唔係行 app 嗰條線就喺度嘈
可惜613條線咁行
唔係嘅話真係可以學108咁整BBI陣容
停到東隧同673轉既
北區有673 大埔307無得轉
pish
德士古道轉上象鼻山路,幾多車要等
本身613 9.8 + 東隧轉307 13.3
同307P 22.7都唔算差好遠既
不過307成日爆到車都上唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞