[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(5) 預祝HA洪新節目大發

917 回覆
24 Like 6 Dislike
覺得衣櫃嗰集可以發大黎做
得一part仔晒左
睇返7個人的視線嗰集 明秀真係好善良呀
@MBC文化放送
【由#HAHA河東勳# #盧洪哲#擔任MC的MBC新綜藝節目《#祕密藝能研修院#》確定於5月5日(韓國兒童節)首播!】首期出演嘉賓:#BTOB# #WINNER# #BlockB# #樂童音樂家#接受人生首次「研修」?!

覺得衣櫃嗰集可以發大黎做
得一part仔晒左

我係會無條件支持俊河時尚度係高過梁世亨
睇完上面啲圖
完全明白your face your fate
根本係樣問題 唔關衣著事
睇完上面啲圖

時尚嘅完成度係樣啊
睇完上面啲圖

睇完上面啲圖

洪哲+明秀
洪哲+haha

好似當年既洪哲至親都part晒
差在石
洪哲+明秀
洪哲+haha

好似當年既洪哲至親都part晒
差在石

私下part左
見到嘉賓擦鞋擦到rm咁
之前係玩妒忌串嘉賓架嘛

其實呢兩集都係宣傳冬奧吧
而且朴寶劍係可口可樂代言人
我諗可口可樂落左本係冬奧同無挑
所以先搵佢?我估
@MBC文化放送
【由#HAHA河東勳# #盧洪哲#擔任MC的MBC新綜藝節目《#祕密藝能研修院#》確定於5月5日(韓國兒童節)首播!】首期出演嘉賓:#BTOB# #WINNER# #BlockB# #樂童音樂家#接受人生首次「研修」?!

終於
幾時返黎呀
我諗節目組都要做決定
五個人真係唔夠做,等多排都要搵新第六人
見到嘉賓擦鞋擦到rm咁
之前係玩妒忌串嘉賓架嘛

前面真係好rm
後面都有串下既

朴寶劍=係rm既宋鐘基
善良暖男形象 做唔到咩綜藝效果
@MBC文化放送

終於

係咪分洪哲隊 哈哈隊
仲有mino 🤤會唔會一見面唱shoot
睇完上面啲圖

幾時返黎呀
我諗節目組都要做決定
五個人真係唔夠做,等多排都要搵新第六人

我發覺只要係玩親有SPY 既特輯
明秀都會無條件咁指俊河係SPY

今集

勁好笑
今集

勁好笑

明秀簡直係天才

佢後面好似真係驚咁
明秀山城 笑到我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞