[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(5) 預祝HA洪新節目大發

917 回覆
24 Like 6 Dislike
最近呢幾集睇左少少已經熄左真係唔好睇無哂之前既期待感

其實我覺得之前金泰浩篇訪問講得好岩,如果無挑改革變季度綜藝,應該可以改善節目既疲態

利申:支持無挑7人

5個真係好唔夠做
變左依加請多左好多嘉賓上黎

其實唔關疲唔疲態事 根本係唔夠成員問題 而家每集既主題同內容都好特別 集集都好創新
但係唔夠成員去發揮

睇預告似乎今集又係玩鳩佢地 老爹真係好屈 連續2集佢都做mvp
打俾洪哲 好想今集有佢 我覺得佢真係會幾百萬去買架車

老爹把口就唔係好得 但玩game成日有笑料

老爹真心正 痴左線咁
如果洪哲係度我諗買樓都似

梁世亨真係好黑人憎屌 心諗做乜鳩

如果f1係度,火花更強勁
某企業10號起通過投票機構switch在網上針對名人好感度進行了為期一週的投票。共759名網民針對1690位名人進行了投票,投票共三個選項(好感,中立,非好感)。
投票結果17日出爐,顯示文大總統好感度為54.1%,超過了演員金秀賢的好感度53.1%。
調查結果好感度一位是gagman劉在石(70%),以後是演員孔劉(68.3%),再是前花滑選手金妍兒(67.5%),演員劉海鎮(66.9%)。
非好感順位前三則是國政壟斷的崔順實(89.7%),鄭宥拉(87.5%)和金季春(81.6%)。

翻譯 YJSCN 猴兒
【朴明洙經紀人做客《Jobs》 曝最開心不過朴明洙獲大獎】

http://www.allthatstar.com/view.php?action=1795&postID=335493
某企業10號起通過投票機構switch在網上針對名人好感度進行了為期一週的投票。共759名網民針對1690位名人進行了投票,投票共三個選項(好感,中立,非好感)。
投票結果17日出爐,顯示文大總統好感度為54.1%,超過了演員金秀賢的好感度53.1%。
調查結果好感度一位是gagman劉在石(70%),以後是演員孔劉(68.3%),再是前花滑選手金妍兒(67.5%),演員劉海鎮(66.9%)。
非好感順位前三則是國政壟斷的崔順實(89.7%),鄭宥拉(87.5%)和金季春(81.6%)。

翻譯 YJSCN 猴兒

翻譯 YJSCN 猴兒

佢今次大選贏好多啊

翻譯 YJSCN 猴兒

佢今次大選贏好多啊

後製中左guardian 毒
你地覺得有咩系列係值得翻睇?

賽艇特輯
介·醜·友慶典
職業摔角特輯
咱們也算是歌手
西海岸高速公路歌謠祭
好兄弟壞兄弟
紐約特輯,有著名既泡菜餅事年由來
回歸的無限新聞睇十次笑十次

賽艇特輯
介·醜·友慶典
職業摔角特輯
咱們也算是歌手
西海岸高速公路歌謠祭
好兄弟壞兄弟

個人鐘意睇納凉特輯

賽艇特輯
介·醜·友慶典
職業摔角特輯
咱們也算是歌手
西海岸高速公路歌謠祭
好兄弟壞兄弟

琴晚睇緊介醜典
金范秀勁似蘇永康

賽艇特輯
介·醜·友慶典
職業摔角特輯
咱們也算是歌手
西海岸高速公路歌謠祭
好兄弟壞兄弟

賽艇必睇

仲要有gary

GARY
無挑由冇左f1開始 就已經冇再追...冇再睇無挑post 好耐 今日咁啱入翻嚟睇 原來已經有新成員

F1你翻嚟啦好嗎
忍唔住講句, 最近翻睇舊無挑, 見到吉去左美國開演唱會而缺席錄影, 亨敦講左句, 佢地7個人同時出現畫面係最美好

睇到真係無限感嘆, 睇番現在的無挑, 好難令人唔想起同懷念以前

利申: 極討厭Mr. Leung!!
忍唔住講句, 最近翻睇舊無挑, 見到吉去左美國開演唱會而缺席錄影, 亨敦講左句, 佢地7個人同時出現畫面係最美好

睇到真係無限感嘆, 睇番現在的無挑, 好難令人唔想起同懷念以前

雖然瘋孩子真係好重要 但我個人黎講其實好鍾意吉吉
我見好多人都話佢唔搞笑又冇咩存在感 但總係覺得佢傻得黎好善良
所以super 7真係冇左邊一個都唔得 包括吉吉
雖然吉吉並唔係最好睇最好笑個個 但有左吉吉之後既無挑先係最好睇最好笑個陣

我見好多人都話佢唔搞笑又冇咩存在感 但總係覺得佢傻得黎好善良
雖然吉吉並唔係最好睇最好笑個個 但有左吉吉之後既無挑先係最好睇最好笑個陣

Agger
無記錯亨敦講完下一句係潤吉

賽艇特輯
介·醜·友慶典
職業摔角特輯
咱們也算是歌手
西海岸高速公路歌謠祭
好兄弟壞兄弟

琴晚睇緊介醜典
金范秀勁似蘇永康

介醜朋好笑到嘔
推介埋300回特輯
夏威夷特輯
無限商社
我們!去哪兒?

Agger

吉做下把位其實幾好笑
摔角個陣怕比人打 之後在石串佢唱歌明明講到要對抗所有不公平既事咁勇猛
同埋唔知邊集話自己係冒險家 但係唔知又驚哩樣個樣

Agger

吉做下把位其實幾好笑
摔角個陣怕比人打 之後在石串佢唱歌明明講到要對抗所有不公平既事咁勇猛
同埋唔知邊集話自己係冒險家 但係唔知又驚哩樣個樣

有吉吉呢個音樂後援真係好屈機 七個人七個職位
少左個都唔得 每個人都有自己專長
所以成日見到好多人話淨係想洪哲同亨敦番黎但漏左吉吉都會好唔開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞