[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(5) 預祝HA洪新節目大發

917 回覆
24 Like 6 Dislike
你地覺得有咩系列係值得翻睇?

賽艇特輯
介·醜·友慶典
職業摔角特輯
咱們也算是歌手
西海岸高速公路歌謠祭
好兄弟壞兄弟
紐約特輯,有著名既泡菜餅事年由來

琴晚睇緊介醜典
金范秀勁似蘇永康

介醜朋好笑到嘔
推介埋300回特輯
夏威夷特輯
無限商社
我們!去哪兒?

淨係睇趙正治 金c 兩個已經夠做
你地覺得有咩系列係值得翻睇?

賽艇特輯
介·醜·友慶典
職業摔角特輯
咱們也算是歌手
西海岸高速公路歌謠祭
好兄弟壞兄弟
紐約特輯,有著名既泡菜餅事年由來

琴晚睇緊介醜典
金范秀勁似蘇永康

介醜朋好笑到嘔
推介埋300回特輯
夏威夷特輯
無限商社
我們!去哪兒?

淨係睇趙正治 金c 兩個已經夠做

講緊介醜典
忍唔住講句, 最近翻睇舊無挑, 見到吉去左美國開演唱會而缺席錄影, 亨敦講左句, 佢地7個人同時出現畫面係最美好

睇到真係無限感嘆, 睇番現在的無挑, 好難令人唔想起同懷念以前

利申: 極討厭Mr. Leung!!

雖然瘋孩子真係好重要 但我個人黎講其實好鍾意吉吉
我見好多人都話佢唔搞笑又冇咩存在感 但總係覺得佢傻得黎好善良
所以super 7真係冇左邊一個都唔得 包括吉吉
雖然吉吉並唔係最好睇最好笑個個 但有左吉吉之後既無挑先係最好睇最好笑個陣

Agger
無記錯亨敦講完下一句係潤吉

吉做下把位其實幾好笑
摔角個陣怕比人打 之後在石串佢唱歌明明講到要對抗所有不公平既事咁勇猛
同埋唔知邊集話自己係冒險家 但係唔知又驚哩樣個樣

吉有集真嬲
老爹係咁對唔住

七個人的視線

我都岩岩重睇完哩集
發覺佢地傾idea既集數都幾好睇
Ayooo
預言成功

佢之後會升返 等你呀
預言成功

佢之後會升返 等你呀

呢集邊集黎

同問
忍唔住講句, 最近翻睇舊無挑, 見到吉去左美國開演唱會而缺席錄影, 亨敦講左句, 佢地7個人同時出現畫面係最美好

睇到真係無限感嘆, 睇番現在的無挑, 好難令人唔想起同懷念以前

我見好多人都話佢唔搞笑又冇咩存在感 但總係覺得佢傻得黎好善良
雖然吉吉並唔係最好睇最好笑個個 但有左吉吉之後既無挑先係最好睇最好笑個陣

Agger

吉做下把位其實幾好笑
摔角個陣怕比人打 之後在石串佢唱歌明明講到要對抗所有不公平既事咁勇猛

吉有集真嬲
老爹係咁對唔住

七個人的視線

我嘗試左睇七個人的視線幾次,每次睇完頭個十幾分鐘就無睇
個集係少數我覺得係拍得比較悶

Agger

吉做下把位其實幾好笑

吉有集真嬲
老爹係咁對唔住

七個人的視線

我都係 成日都覺得呢個特輯唔知做緊咩
一開始仲以為係自己問題 之後佢地都有講過失望既特輯係有七個人的視線
無挑ig
新相d caption 同 tag
無挑ig

?
無挑ig

?

https://instagram.com/p/BUTPcWWhLjl/
無挑ig

?

https://instagram.com/p/BUTPcWWhLjl/

快啲返嚟啦
知唔知韓國人對佢依家嘅睇法係點?
預言成功

佢之後會升返 等你呀

呢集邊集黎

同問

回歸之後有集節目都畫返出嚟

Agger

吉做下把位其實幾好笑

吉有集真嬲
老爹係咁對唔住

七個人的視線

我都岩岩重睇完哩集
發覺佢地傾idea既集數都幾好睇

佢地7個坐埋先好笑, 成日互相攻擊下又突然會講埋痴野, 但最勁係金泰浩又會令到佢實現~
無挑ig

?

快啲返嚟啦
知唔知韓國人對佢依家嘅睇法係點?

ig 留得言個d 都似係想佢返
但要睇佢想幾時返

Agger

吉做下把位其實幾好笑

吉有集真嬲
老爹係咁對唔住

七個人的視線

我都係 成日都覺得呢個特輯唔知做緊咩
一開始仲以為係自己問題 之後佢地都有講過失望既特輯係有七個人的視線

前半飛左佢 去到後半無乜個d心諗既說話 變左純討論idea
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞