[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(5) 預祝HA洪新節目大發

917 回覆
24 Like 6 Dislike
睇左上集既遺留物 加埋今集既opening 已經熄左
jinwoo好靚仔
後面睇到好肚餓
Crush乜都冇做過就拎到鬥雞第一
我覺得今集正喎 前半部份唔使講
後半部都無乜點捧嘉賓 有啲夥伴村feel
睇住佢哋質大神“你做乜成日想主持”同孤獨老萌係咁誘惑人食嘢都好好笑
唔知嗰個裴正南咩來頭 睇個款佢唔熟綜藝 撞到juna之後勁唔好意思 所以搵佢聯盟食麵咁
反而傻瓜戰爭 我係飛住嚟睇

淨係睇趙正治 金c 兩個已經夠做

講緊介醜典

啱啱睇返介醜朋太好笑
明明大家都冇做啲咩
有啲warm tim
掛住f1啊

瘋子大比數勝出我大笑出聲

我知道個結果特登㩒返前少少睇多次佢哋反應 笑到我仆街
佢係真係冇諗過係自己
俊河haha吉扮唔晒嘢又係勁好笑

俊河:我揀果個唔係出面

無挑果然係無嘉賓最好睇

agger
無挑果然係無嘉賓最好睇

agger

無姓梁果個更好
今年睇無挑係會一睇就熄/飛住睇
無挑係咪係時候收檔?
唔想見到佢愈做愈差之後因為收視差而停
可唔可以就咁完咗佢
無挑係咪係時候收檔?
可唔可以就咁完咗佢

差唔多啦
無挑係咪係時候收檔?
可唔可以就咁完咗佢

差唔多啦

f1翻嚟就救得翻
原來YOLO卡洗D錢梁生冇份儲

睇完先醒起
係喎屌
Radio Star十週年特輯,Haha、金俊浩、金鐘民、樸素賢,送別圭賢

RS將在24日進行十週年特輯錄製,主題是「長壽MC」,邀請到放送11年次,來自500期無限挑戰的Haha、來自500期兩天一夜的金鐘民、來自900期gag concert的金俊浩,以及播放了20年的節目世間百態的樸素賢 ​​​​

Radio Star十週年特輯,Haha、金俊浩、金鐘民、樸素賢,送別圭賢

RS將在24日進行十週年特輯錄製,主題是「長壽MC」,邀請到放送11年次,來自500期無限挑戰的Haha、來自500期兩天一夜的金鐘民、來自900期gag concert的金俊浩,以及播放了20年的節目世間百態的樸素賢 ​​​​

兩天一夜咁

兩天一夜咁

呢排開始睇兩天一夜 有冇推介

兩天一夜咁

入黎2天1夜post睇 好多人問過

我都係最近先開始睇
有時有啲悶(可能未知佢地個角色定位同風格)

兩天一夜咁

我都係最近先開始睇

我之前睇完新西遊記 想由頭追 但早期啲字幕組唔譯講嘢 好難睇

無限~挑戰
其實我好唔gur梁生將yolo卡啲錢買衫畀後輩
你話請食飯都叫正常 當面一齊享用
用公數黎當自己面子用黎威買衫畀人真係

兩天一夜咁

我都係最近先開始睇

我之前睇完新西遊記 想由頭追 但早期啲字幕組唔譯講嘢 好難睇

最近先睇完,同無挑一樣建議由頭追,幾有無挑FEEL

兩天一夜咁

唔該曬
忍唔住講句, 最近翻睇舊無挑, 見到吉去左美國開演唱會而缺席錄影, 亨敦講左句, 佢地7個人同時出現畫面係最美好

睇到真係無限感嘆, 睇番現在的無挑, 好難令人唔想起同懷念以前

利申: 極討厭Mr. Leung!!

雖然瘋孩子真係好重要 但我個人黎講其實好鍾意吉吉
我見好多人都話佢唔搞笑又冇咩存在感 但總係覺得佢傻得黎好善良
所以super 7真係冇左邊一個都唔得 包括吉吉
雖然吉吉並唔係最好睇最好笑個個 但有左吉吉之後既無挑先係最好睇最好笑個陣

睇番11年歌謠祭
吉一做音樂果陣真係勁charm
其實點都加返個人
我個人幾鍾意炳宰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞